Busragms kuzum sakin stres yapma. Stres oldukça da artar. Sadece programına uy. Ve booolll su iç ve yürü riskin yoksa. Emin ol gerisi geliyor. Sakin kafana takma sen üstüne düşeni yap Allah'ın izniyle gerisi rabbimin taktiri.
Bana bir hafta diyet sonucu dusmezse , iki gün hastane de yatiracagini , hastane de takip ettiği halde dusmezse ancak o zaman son çare insüline başlayacağını söyledi.
Ben doktorumdan yana çok şanslıydim bana çok moral verdi. Doktorundan şüphen varsa hiç bekleme değiştir derim. Zaten dahiliye ilgileniyordur şu an diyetisyen falan. Diyet list atar mısın canım bakiyim bı merak ettim
Gebelik şekeri
Busragms yazayım
sabah 1 tane haşlanmış yumurta ,5 zeytin bir kibrit kutusu büyüklüğümde peynir 3 ince dilim çavdar ya da tam buğday ekmek
öğle 1 kepçe çorba
2 köfte büyüklüğünde et tavuk balık
3 ince dilim ekmek
yagsız salata
akşam
1 kepçe çorba
8 yemek kaşığı sebze yemeği
yagsız salata
3 ince dilim ekmek
aralarda bir porsiyon meyve ve süt,yoğurt kefir ayran
Busragms bende 26+4 oldum canım devlette bana diyet falan yap demeden 75 yüklemeye kalktılar kabul etmedim. Normalde ozele gidiyorum hadi dedim bu seferlik devlete gideyim ama pişman oldum bana hemen insülin vermeye kalkacakti. Kendi doktoruma geri gittim düşürdük şekerimi.
İnşallah seninkinde düşer kuzum ya tatlı falan asla şekerli çay bile içmiyorum ben sen ?
Bide doktor sana insülin dedi mi hiç bide yuklemelerin kaç gün arayla yapildi.
2lokummannesiiiyuksekligimi riskli yoksa düşük olmasimi
Bnmki düşük ağzım feln aşırı kuruyor şeker yemek zorunda kliyrm bazen o idare ediyr
Fdm_nuur98 canım yüksekliği zarar veriyor ancak senin kaç oluyor mesela düşük derken