Busragms ay kuzum ya sen valla benim gibi obur da degilmissin ben çok şekerli beslendim başından beri tatlı flaan. O çok etkiledi benim sekeri

Busragms ya yüklemeyi niye öyle yaptılar ki bir gün ara çok az kuzum bana 75 kıl yapılacak dediğinde 10 gün sonra demişti. Böyle senin şekerin yüksek çıkması çok normal sanki . Neyse üzülme sakin ol kuzum inşallah diyetle düşer , ayran dusuruyormus. Bide ben meyve hakkımda muz yiyorum mesela muzuma tarçın ekliyorum tarçın da dusururmus. Rabbim sifamizi versin inşallah düzene girer stres yapma bol su tuket yürüyüş de yap inşallah

@Mutire

Mutire 5 ay hiç tatlı bişey değmedim ağzıma ben hamilelik öncesinde seviyodum ama bulantılar tiksindirdi her şey den

Mutire bilmiyorum neden öyle yaptılar daha mı tetiklediler acaba yüksek çıkmasını . İnşallah canım inşallah hepimizin normal şekilde devam eder şekeri sağ salim alırız bebeklerimizi kucağımıza

Busragms muz şeker düşürür mü bilmiyorum ben muz yemeyi tercih ediyorum beebgim kilo alsin diye , tarçını da şeker düşürücü etkisi varmış o yüzden serpiyorum kuzum üstüne

Busragms inşallah canım sen sakinliğini koru herşey yoluna girer Allah'ın izniyle

Busragms ben tam buğday da olsa ekmek yedigim an şeker 160 ama ne kadar yemek yersem yiyeyim çıkmıyor. Un tuz şeker bu 3 ünden uzaktayım. Sabır diyorum evladımı bize bağışlasın yemeyelim ne yapalım ama ahdim var Doğumdan sonra yiyeceğim çok şey var insAllah nasip olur cubku tatlı krizlerini atlatmak çok zor

Askkokuluyavrum bende ekmeği diyet programında yazandan az yedim ve bugün şekerim gayet iyi çıktı .
          kısıtlı bi süre yemiycez doğumdan sonra artık canımız ne isterse yeriz yeter ki yavrularımız iyi sağlıklı olsun canım