• Gebelik
  • Şekeri çıkan bayanlar diyet listenizi paylaşır misiniz?

Ozlem2634 benimde ilk yapılan 50 Gr testti. 162 çıktı. Doktor 50 Gr da çok net olmaz tekrar bakalım dedi. 100 Gr yükleme yapildi. Başka birgün ve sonuç temiz çıktı. Bende çok korkmuştum ama Allah a şükür sonuclarikincide temiz çıktı. Doktor böyle sonuçlar olabilir dedi.

Hasan_Huseyin hadi yaa yaptırsamıydım acaba bilemedim simdi ben cok asırı seker yuklencek zaten cıkan cıktı yuksek olan oldu dıye dusunmustum

umarım duser degerlerımız yaa cok zor bu sekılde devamlı acıkmak ve ıstedıgını yıyememek😣

ben de şeker duyeti yapiyorum 36 haftaya kadar 12 kg almistim 30 dayim 6 sını verdim. Bildigin diyet yani
      sabah:
      1 haslanmis yumurta
      4 zeytin
      bir dilim peynir
      salata
      1 dilim tam.bugday ya da çavdar ekmek
      ara ogun
      bi su bardagi ayran 11 tane çig badem
      ögle
      4 tane yagsiz kofte, ayni oranda balik ve tavuk da olabiliyo
      salata
      ara öğün:
      bir kase yogurt ya da bir su bardagi süt 2 tane ceviz
      ara öğün yine var 2 saat sonra
      1 adet yeşil elma ya da 9 tane kiraz ya ya da 3 tane kayisi
      aksam yemegi
      8 corba kasigi sebze yemegi yaninda kepekli ekmek.

Tahammm merhabalar bende diyetisyen eşliğinde şeker takibi yapıyorum. Fakat bizlerin önerilerindense dahiliye uzmanı ve diyetisyenin önerilerini düşünün derim. Banada çok eksik gelmişti bebek ne ile beslenecek demiştim. Kadın Doğum uzmanım o kanından besleniyor. Gerekli mineralli, vitamini alır. Beslenemeye dikkat edelim demişti. Kaçamaklar yapmıştım ilk başlarda. Şimdilerde Günde 1 porsiyon meyvem ve haftada 1 sütlü tatlım var. Karbonhidrat hiç yok. Fakat bu listeye beslenme takibi yaptıktan sonra çıkarılması gerekenleri çıkardıkar eklenmesi gerekenleri ekledi diyetisyenim. Ki kan tahlilerine bakıyor genelde. Diyetisyenin verdiğini az düşünmeyin bence. O hatayı yapmış biri olarak şuan hep diyetisyenime uyuyorum bende insülün takviyesi alıyorum. Benek için cidden şekerin yükselmesi çok önemliymiş.

Zeynepzeze zayıflama diyeti gbi iyiki benim byle değil sabahlari bir yumurta iki kibrit kutusu peynir 5 zeytin salatalık domates üç ince dilim tam buğday ekmeği öğlen sebze et tavuk hangisi varsa 4 yk yoğurt 5 ince dilim ekmek akşam da aynı bide ara ogunlerimiz var bir porsiyon meyve ve ardına bir çb süt yada 2 yk yoğurt bnmde byle ama kuruyemiş yiyebilirsin demişti onlarda şeker yok dedi

Ozlem2634 bende aynı sekilde düşündüm. Yapmayacaktim ama bizim gen olarakta sekerle alakamız yok . Tatlı bağımlısı da değilim. Randevu günü bile gidip gitmemekte kararsız kalmıştım. Sonuçta yaptım. Çok mutlu oldum sonuçla beraber. Doktorunuzla tekrar görüşün isterseniz. Sizin tercihiniz. Bana sağlık ocağındaki ebede 50 Gr çok net sonuç vermez demişti .

Zeynepzeze benim listemde böyle ama eşim istemiyor yapmamı bununla bebek mi beslenecek senmi dedi

Snglcm Aaa ekmek miktarına şaşırdım 😔 benim her öğünde 1 dilim çok sinirim bozuldu artık, aç kalıyorum resmen

Denniz Ama şekerin yükselmesi de bebeğe zararlı maalesef. Kendim için olsa uymazdım bende ama Bebek zarar görür diye yapıyorum

Zeynepzeze evet duyanlar öyle söylüyor ama bnm diyetisyen senin için önemli olan ekmek ve ekmek yerine gececekler ve meyve grubun dedi bunlara dikkat edeceksin sınırıni asma byle devam et demişti bn zayifladim iki kilo verdim bu yüzden doktorum yemekleri arttırmıştı

Kiboss senin listenide inceledim gayet iyi başlıyorsun bnmde hemen hemen senin listenle aynı diyebilirim tabikide listeden sadece uydugum ekmek porsiyonları ve meyve porsiyonu yemekleri biraz fazlalastrdik diyetisyenle doymuyordum ve zayifladim o yüzden bide bn sabah 8 de başlıyorum

Zeynepzeze senin liste açlık listesi kaç çıktı ki şekerin gebelik sekerimi var dedi doktorun bnm sadece bir değerim yüksek çıktı dört değerden o yüzden diyet yapiyrm

Tahammm benim şekerim de düşük çıktı ama doktor tatlıdan uzak dur dedi