• Doğum Hikayeleri
  • Ay sonunda doğurdum 🙈 Normal Doğum ile gelen minik civcivim ☺️🐣

Ben 33+4 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sizinde öylemiydi bebeğinizin hareketleri yani korkuyorum erken gelecek diye başı baskı yapıyormuş doktor öyle söylemişti

Bu arada rabbim hayırlı evlat eylesin 💕

Sh123 korkmadım desen yalan olur baya baya içim ürperdi doğum sancılarından cok korkuyorum peki siz epidüral mi yoksa tamamen normal dogum mu yaptınız

szmdc aynı şekilde benimde sanki dogurcak gibi hissediyorum neden oldugu konusunda hiç fikrim yok 🤔

Glsmbthn aynen sanki çok beklemeyecekmiş hemen geliverecekmiş gibi 😕

Sh123 gözüm aydın canım alalh analı babalı büyütsün dikisin oldu mi birde bebek kaç kilo doğdu

Sh123 yaa maşallah maşallah Allah sizlere bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı olsunn 😍😍 Bende 40 +3 günlüğüm ama ne gelen var ne gidenn hiç bende tık yok 2 günde bir gidip geliyorumm açılmam hiç bir santim bile değil parmak ucu kadarmış

Sh123 suyunuz nasıldı azalma var mıydı ? Bugün tam 39 haftayım kontrolden geldim suyu sınırda dedi 1 hafta daha süre verdi gelmezse sezeryan dedi hiç sancım açılmam yok

@Sh123 geçmiş olsun canım gözünüz aydın ❤️ Devlet hastanesinde 4 cm açıklık özelde 7 cm açıklık demişler, acaba giderken mi o kadar açılma oldu yoksa devlettekiler neden öyle dedi anlamadım 🙁 bir de özele acilden mi giriş yaptınız o zaman ücret ödenmiyormuş galiba ne kadar doğru bilmiyorum

Hsnanr hiç şişim olmadı bitek dudaklarım birazcık büyüdü o kadar

butterfly4 bence gidene kadar açılma oldu çünkü çok sancın vardı artmıştı iyice bide özele acilden giriş yaptık 70 tl ödeme yapmış babam

Sh123 masallah allah hayırlı evlat eylesın . Neden epıdural yaptırmadınız 4 cm acıklık ne gıxel sancısız bıde gerısıde sancısız gıderdı ????

Nrplt neden oldu nasıl oldu anlamadım ama benim suyum gelmeden gittim Doğuma ve nerdeyse çok az su geldi Doğumda. Benimde suyum çok azdı inşallah 1 haftaya kalmadan doğurursunuz sizde 🤲🏻

havva_clk41 benimde öyleydi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor dua edin inşallah gelir bebişiniz ☺️☺️

Sh123 her doğum hikayesi okumamda ağlıyorum ay hormonlardan galiba 😂 allah analı babalı büyütsün

hunilimom 20-25 dakikaya yakın dikişle uğraştılar ama kaç dikiş söylemediler.

hunilimom 3.120 doğdu ama şişleri inince 3 kiloya düştü suan 2 günlük

Glsmbthn devlette epidural yapmıyorlarmış. Başka şehirde var mı bilmiyorum ama eger normal yaparsan sende sonradan iyi ki yapmışım dersin ☺️

Fatofaruki devlette eğıdural yapmıyorlarmış özelde de 5 bin küsür dediler 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️