Ben 33+4 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sizinde öylemiydi bebeğinizin hareketleri yani korkuyorum erken gelecek diye başı baskı yapıyormuş doktor öyle söylemişti
Ay sonunda doğurdum 🙈 Normal Doğum ile gelen minik civcivim ☺️🐣
Bu arada rabbim hayırlı evlat eylesin 💕
Sh123 yaa maşallah maşallah Allah sizlere bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı olsunn 😍😍 Bende 40 +3 günlüğüm ama ne gelen var ne gidenn hiç bende tık yok 2 günde bir gidip geliyorumm açılmam hiç bir santim bile değil parmak ucu kadarmış
@Sh123 geçmiş olsun canım gözünüz aydın ❤️ Devlet hastanesinde 4 cm açıklık özelde 7 cm açıklık demişler, acaba giderken mi o kadar açılma oldu yoksa devlettekiler neden öyle dedi anlamadım 🙁 bir de özele acilden mi giriş yaptınız o zaman ücret ödenmiyormuş galiba ne kadar doğru bilmiyorum
butterfly4 bence gidene kadar açılma oldu çünkü çok sancın vardı artmıştı iyice bide özele acilden giriş yaptık 70 tl ödeme yapmış babam
Sh123 masallah allah hayırlı evlat eylesın . Neden epıdural yaptırmadınız 4 cm acıklık ne gıxel sancısız bıde gerısıde sancısız gıderdı ????
havva_clk41 benimde öyleydi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor dua edin inşallah gelir bebişiniz ☺️☺️
Fatofaruki devlette eğıdural yapmıyorlarmış özelde de 5 bin küsür dediler 🤷🏻♀️🤷🏻♀️