• Doğum Hikayeleri
  • Ay sonunda doğurdum 🙈 Normal Doğum ile gelen minik civcivim ☺️🐣

butterfly4 bence gidene kadar açılma oldu çünkü çok sancın vardı artmıştı iyice bide özele acilden giriş yaptık 70 tl ödeme yapmış babam

Sh123 masallah allah hayırlı evlat eylesın . Neden epıdural yaptırmadınız 4 cm acıklık ne gıxel sancısız bıde gerısıde sancısız gıderdı ????

Nrplt neden oldu nasıl oldu anlamadım ama benim suyum gelmeden gittim Doğuma ve nerdeyse çok az su geldi Doğumda. Benimde suyum çok azdı inşallah 1 haftaya kalmadan doğurursunuz sizde 🤲🏻

havva_clk41 benimde öyleydi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor dua edin inşallah gelir bebişiniz ☺️☺️

Sh123 her doğum hikayesi okumamda ağlıyorum ay hormonlardan galiba 😂 allah analı babalı büyütsün

hunilimom 20-25 dakikaya yakın dikişle uğraştılar ama kaç dikiş söylemediler.

hunilimom 3.120 doğdu ama şişleri inince 3 kiloya düştü suan 2 günlük

Glsmbthn devlette epidural yapmıyorlarmış. Başka şehirde var mı bilmiyorum ama eger normal yaparsan sende sonradan iyi ki yapmışım dersin ☺️

Fatofaruki devlette eğıdural yapmıyorlarmış özelde de 5 bin küsür dediler 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sh123 gözün aydın olsun canım darısı başımıza inşaAllah🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla huzurla büyüt

Sh123 allah analı babalı büyütsün canım sanki kendim doğurmul gibi duygulandım son 25 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz bizde korku heycan karışık

Sh123 allah analı babalı büyütsün 🙏 sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişiniz 😊 darısı başımıza

Nurzeynep inşallah darısı isteyen herkesee🤲🏻🤲🏻🤲🏻