Ay sonunda doğurdum 🙈 Normal Doğum ile gelen minik civcivim ☺️🐣
Gözünüz aydın Allah bağışlasın🥰
Sh123 sanırım son gunlerin korku ve heyecanıyla ağlayarak okudum yazını 😶 rabbim hayırlı evlat olmayı nasip etsin size bağışlasın inşallah.. biz bekleyen annelerde tek avaz da kurtulup sağlıkla kucağımıza alalim ❤❤
Sh123 yemin ediyorum aglattin ya hala ağlıyorum ben henüz 12. haftalık hamileyim okurken yaşadım resmen Allah uzun ömürler versin bebeğine darısı tüm anne adaylarına olsun Rabbim sağ sağlim kucagimiza almayı nasip etsin gerçekten çok duygulandım 😖😭😭
Sh123 anlattığınızin aynı duyguları yaşadım hamilelik boyunca normal istiyorum filan sancılar hafif hafif var dedim böyleyse çekerim ne var sanki dedim ama bundan daha zor olacağını düşünüyorum.Korkudan çok heyecan var çatı kontrolünde bile sıkmadım kendimi inşallah benimde bir avazda normal olur
Ben 33+4 haftalık hamileyim ve bebeğimin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum sizinde öylemiydi bebeğinizin hareketleri yani korkuyorum erken gelecek diye başı baskı yapıyormuş doktor öyle söylemişti
Bu arada rabbim hayırlı evlat eylesin 💕
Sh123 yaa maşallah maşallah Allah sizlere bağışlasın inşallah hayırlı sağlıklı olsunn 😍😍 Bende 40 +3 günlüğüm ama ne gelen var ne gidenn hiç bende tık yok 2 günde bir gidip geliyorumm açılmam hiç bir santim bile değil parmak ucu kadarmış
@Sh123 geçmiş olsun canım gözünüz aydın ❤️ Devlet hastanesinde 4 cm açıklık özelde 7 cm açıklık demişler, acaba giderken mi o kadar açılma oldu yoksa devlettekiler neden öyle dedi anlamadım 🙁 bir de özele acilden mi giriş yaptınız o zaman ücret ödenmiyormuş galiba ne kadar doğru bilmiyorum
butterfly4 bence gidene kadar açılma oldu çünkü çok sancın vardı artmıştı iyice bide özele acilden giriş yaptık 70 tl ödeme yapmış babam
Sh123 masallah allah hayırlı evlat eylesın . Neden epıdural yaptırmadınız 4 cm acıklık ne gıxel sancısız bıde gerısıde sancısız gıderdı ????