• Doğum Hikayeleri
  • Ay sonunda doğurdum 🙈 Normal Doğum ile gelen minik civcivim ☺️🐣

havva_clk41 benimde öyleydi ne zaman ne olacağı hiç belli olmuyor dua edin inşallah gelir bebişiniz ☺️☺️

Sh123 her doğum hikayesi okumamda ağlıyorum ay hormonlardan galiba 😂 allah analı babalı büyütsün

hunilimom 20-25 dakikaya yakın dikişle uğraştılar ama kaç dikiş söylemediler.

hunilimom 3.120 doğdu ama şişleri inince 3 kiloya düştü suan 2 günlük

Glsmbthn devlette epidural yapmıyorlarmış. Başka şehirde var mı bilmiyorum ama eger normal yaparsan sende sonradan iyi ki yapmışım dersin ☺️

Fatofaruki devlette eğıdural yapmıyorlarmış özelde de 5 bin küsür dediler 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Sh123 gözün aydın olsun canım darısı başımıza inşaAllah🙏🏻🙏🏻 Sağlıkla huzurla büyüt

Sh123 allah analı babalı büyütsün canım sanki kendim doğurmul gibi duygulandım son 25 gün kaldı sabırsızlıkla bekliyoruz bizde korku heycan karışık

Sh123 allah analı babalı büyütsün 🙏 sağlıkla mutlulukla büyüsün bebişiniz 😊 darısı başımıza

Nurzeynep inşallah darısı isteyen herkesee🤲🏻🤲🏻🤲🏻

0987654321 dogumumu devlette yaptım özele sezeryan içim gittim ama acılmamın ilerlediğini duyunca sezeryandan vazgeçtim sadece acile giriş ücret verdik özele

Sh123 allah anali babali buyutmeyi nasip etsin bende 30. Haftadayim insallah dogumum kolay gecer oyle korkuyorumki😳

Smrb inşallah kolay geçer zorlansan bile Doğumdan sonra bitiyor herşey unutuyorsun sancıyı falan ☺️

• Smrb bunu yanıtladı.