defne55 benimde Bi yanım öyle diyor Bi yanım ilk bebek olduğu için içinde kalmasın diyor bilemedim ya 😣

Gamzeciks bende yapmassam oda zaten mecbur dolap falan alacağım canım eşyaları için

Anneyimmmmm eğer yeriniz varsa yapın doğumdan sonra masraflar artınca daha zor olabilir 🙈 ben dolap beşik aldım sadece ikeadan zamanla ekleme yaparak büyütücem

feyzaa34 benimde öyle taşınma durumum olsa bende yapmazdım kesinlikle canım sana park beşik iyi olur hemde taşınacakmışsın kardeşi de olursa çok güzel iki çocuk odaları var onlara bakarsın :)

Pnrarvn yerim var benimde korkum o maalesef ya doğumdan sonra masraf artar da yapmassam diye düşünüyorum 😣

Anneyimmmmm Canım bence al derim. Sonradan çocuk varken uğraşacağına şimdiden yapmak daha mantıklı geliyor bana. Tekzene bakabilirsin fiyatları çok uygun.1500 den başlıyor ben ordan alıcam. İstersen beşik almayıp sadece dolap ve şifonyer alabilirsin. Küçük anne yanu beşiklerden alabilirsin...

Esenn1 tekzene baktık canım ama orda beşik falan hiç yok dolap ve şifonyer var sadece

Anneyimmmmm 6 7 aya kadar yanında olacağı için zamana yaydım ben zaten yeterin ce masraf yaptım onuda yavaş yavaş yaparım diye bende yapmadım açıkçası 😀

Anneyimmmmm internet sitesinde var canım takım olarak beşiği büyüyen beşik hemde

Anneyimmmmm yani ilk etapta bir dolap bir beşik yeter zaten zamanla devamını alırsın