Anneyimmmmm Canım bence al derim. Sonradan çocuk varken uğraşacağına şimdiden yapmak daha mantıklı geliyor bana. Tekzene bakabilirsin fiyatları çok uygun.1500 den başlıyor ben ordan alıcam. İstersen beşik almayıp sadece dolap ve şifonyer alabilirsin. Küçük anne yanu beşiklerden alabilirsin...
Çocuk odası yapsam mı yapmasam mı offf 😣
Anneyimmmmm kendi dolabimda parmak sokacak yer yok oyuzden sanirim mecburum odayi iptal etmeye
Gamzeciks nereden aldiniz
Anneyimmmmm foto ekleyemiyorum ama çok güzel oldu
Anneyimmmmm aynen canım öyle düşündüm bende ☺🤗
Esenn1 tekzene baktık canım ama orda beşik falan hiç yok dolap ve şifonyer var sadece
Anneyimmmmm 6 7 aya kadar yanında olacağı için zamana yaydım ben zaten yeterin ce masraf yaptım onuda yavaş yavaş yaparım diye bende yapmadım açıkçası 😀
Anneyimmmmm internet sitesinde var canım takım olarak beşiği büyüyen beşik hemde
Anneyimmmmm yani ilk etapta bir dolap bir beşik yeter zaten zamanla devamını alırsın
Anneyimmmmm aynen benimde öyle bir yanım aldığın besikle idare et kıyafetlerini de kendi dolabından yer aç. Diyor bir yanımda aynen sizin gibi ilk bebek hevesin var diyor :)
Hominigirtlak caploonba mobilyadan aldım. Linklerini bırakıyorum aşağıya.
https://www.caploonba.com/urun/oslo-3-kapili-dolap
https://www.caploonba.com/urun/oslo-sifonyer
Anneyimmmmm en fazla 2 yaş canım belki o kadar da sürmez duruma göre yani
Gamzeciks oraya baktım geçen gün de çok pahalı geldi bana mobilyaları
Elifdikel napcaz böylee 😀🤦♀️
Anneyimmmmm aynen canım
- Düzenlendi
Anneyimmmmm bence al ilerde prim yapacak daha pahalı olacak zaten çocuk doğduktan sonra eminim masrafı bitmez sıra gelmez
Anneyimmmmm kesinlikle yapmayin cnm anne yani besik kafi biz
bide park yatak aldik kizim 4 yasinda her odaya tasiyoruz mevsime gore bide bizimle ayni odada kendi park yataginda yatiyor oda oyle gereksiz ki kizim kolik gazli dogdu aylarca sadece arabada gezerek uyuttuk birakin odayi besik yuzu gormedi cocuk simdi ikinci geliyo onada kizimdan kalan anne yani besikle devam
edicem 7 aylik fln olunca kizimin yattigi park yataga gecircez kizimda cekyatta oda yapsak asla yatmaz tek kalamiyor korkuyor demem o ki ilerde durumlara gore bakarsiniz bos masraf inanin
Anneyimmmmm ben şu an için yapmayı düşünmüyorum. Zaten 6 ay en az yanımızda olacak. Sonrasında da ihtiyaçlarını vs daha net bir şekilde anlayıp ona göre oda yapacağız. Şimdi yapmak erken olur.
Anneyimmmmm bence al derim ben aldım odasini kurdum bile ve ucuza aldim ben 1.700 aldm bence al derim gerekli doğduğu zamanda yanıma oyun park alacağım 👶🧡
Anneyimmmmm bende ayni durumda yim canim cok arada kaldim ama dolap almam şart tabi