Anneyimmmmm benimde ekstra bi dolap koyacak bi alanim yok bos odamda yok iki adet koltuk takimi var oturma ve misafir oda seklinde birini iptal.edip.oda yapsam mi diye kararsizim. Kardesim ikeadan aldi dolap sifonyer yine yetmiyo diyo daha oyuncak vs ivir ziviri yok kislik yazligi yok calisma masasi defteri yok kararsizim offf

Anneyimmmmm bizimde temmuzda gelecek. Gardolap ve şifonyer aldım düz beyaz. Eşyalarını mecbur bi yere koyacağım. Büyüdüğünde de kullanabileceği şeyler ikiside. Sizde öyle yapabilrsiniz

Anneyimmmmm bütün youtuberlar yapıp özendirdiler milleti. Doğumdan sonra biri gerek yokmuş demişti.. bebek yanında yatacak çünkü.. büyüdüğünde alırım yatak odasını ben şahsen

Anneyimmmmm ben 6-7 aydan sonra yapacağım çocuk odası olacak oda misafir odası. Malum doğuma gelen aileler yatacak odada

Anneyimmmmm canım ben yapmadım çünkü bebişler zaten gece hep yanımızda 3 yaşından sonra inşallah hem kızıma oda hemde kardeş düşünüyoruz☺ birde biz tekirdagdayiz nasip olursa 2 sene sonra istanbula tasinicaz odayı ordaki evimize göre dekor edicez😊❤

ozgeustun park yatak alicaz canım onda yatırmayı düşünüyorum eğer ki istanbula 2 yaşında geçersek hemen yaptiricam😊

Anneyimmmmm canım bebeğimi ben 5 6 aylık olunca odasına yaptırıcam bazıları 2 3 yaşına kadar yanında yatırıyor ama pedagoglar asla önermiyor ben odasını yaptırdım ama 10-15 yaşına kadar rahat kullanır bebek odası yapmadım şu montesori tarzını kendime göre uyarladım bi odada 3 kişi yatacak şekilde minnoş bir odamız oldu şifonyer almadım sonra belki dolabını ben dizayn ettim o yeter başlangıçta

Anneyimmmmm bence 2-3 yaşına kadar oda gereksiz çünkü her türlü senin yanında uyuyacak 😊 benim şu an yapacak odam yok yani yeni evliyim ve bütün odalarım mobilya dolu 😊 ev değiştirme durumum olunca yapacağım 😊

feyzaa34 2 yaş biraz fazla geldi bana, en kötü beşiği diğer odaya taşırsınız. Çocuklarda bağlılık, özgüven ve eskaza bilinçaltı olarak duyacağı/ şahit olacağı şeyler etkiliyor diye biliyorum

defne55 benimde Bi yanım öyle diyor Bi yanım ilk bebek olduğu için içinde kalmasın diyor bilemedim ya 😣

Gamzeciks bende yapmassam oda zaten mecbur dolap falan alacağım canım eşyaları için