Anneyimmmmm en fazla 2 yaş canım belki o kadar da sürmez duruma göre yani
Çocuk odası yapsam mı yapmasam mı offf 😣
Gamzeciks oraya baktım geçen gün de çok pahalı geldi bana mobilyaları
Elifdikel napcaz böylee 😀🤦♀️
Anneyimmmmm aynen canım
- Düzenlendi
Anneyimmmmm bence al ilerde prim yapacak daha pahalı olacak zaten çocuk doğduktan sonra eminim masrafı bitmez sıra gelmez
Anneyimmmmm kesinlikle yapmayin cnm anne yani besik kafi biz
bide park yatak aldik kizim 4 yasinda her odaya tasiyoruz mevsime gore bide bizimle ayni odada kendi park yataginda yatiyor oda oyle gereksiz ki kizim kolik gazli dogdu aylarca sadece arabada gezerek uyuttuk birakin odayi besik yuzu gormedi cocuk simdi ikinci geliyo onada kizimdan kalan anne yani besikle devam
edicem 7 aylik fln olunca kizimin yattigi park yataga gecircez kizimda cekyatta oda yapsak asla yatmaz tek kalamiyor korkuyor demem o ki ilerde durumlara gore bakarsiniz bos masraf inanin
Anneyimmmmm ben şu an için yapmayı düşünmüyorum. Zaten 6 ay en az yanımızda olacak. Sonrasında da ihtiyaçlarını vs daha net bir şekilde anlayıp ona göre oda yapacağız. Şimdi yapmak erken olur.
Anneyimmmmm bence al derim ben aldım odasini kurdum bile ve ucuza aldim ben 1.700 aldm bence al derim gerekli doğduğu zamanda yanıma oyun park alacağım 👶🧡
Anneyimmmmm bende ayni durumda yim canim cok arada kaldim ama dolap almam şart tabi
bsrsl_2016 ben n11.com aldım kuzum fiyatlar suan uygun ordan bak derim ben herşeyi ordan alıyorum sende bak derim kuzum 🍬❣
Anneyimmmmm gerçekten bende o kadar kararsız kaldım ki yapsam bi dert yapmasam başka 🤗
Anneyimmmmm bende 1 veya 2 yaşına kadar yanımda yatırmayı düşünüyorum. Duruma göre. Anne yanı beşikte. Daha sonra oturma odamı iptal edip montessori yatak ve dolap filan alıcam. Nasınolsa odasında yatmıcam şimdi alıp oda yapsam filan eltilerimin bir sürü çocukları var ve hepsi küçük küçük. Gelip mahvedicekler 😭😭😭 o yüzden o süreç içerisinde kenara para ayırıp daha sonra herşeyin en iyisinden almak isterim. Bebeğin 2 yaşına kadar anne yanında uyumasını öneriyolar. Anne bebek bağının güçlü olması için
Bide kiracıyımyani. Her an taşınma ihtimali olabilir. Belki 2 yıl içerisinde taşınma olursa bidaha sök sonra kur olmasın diye en iyisi bebek biraz byüdükten sonra oda yapmak
Bazı arkadaşlar 2-3 yaşına kadar bizimle yatar diyor bana çok ilginç geliyor gerçekten mahremiyet ve özel alan açısından yersiz buluyorum bu durumu. Kırk yılda bir gelicek misafirlere özene bözene oda yapmak yerine çocuğuma kendine ait bir alan yaratmayı daha doğru buluyorum. Herkesin bütçesine uygun mobilya bulunur istedikten sonra. Kızım 7. ayından itibaren kendi odasında uyumaya başladı. Oyun saatlerini odasında geçirir mutlaka. Kısmetse cinsiyeti belli olduğunda bebeğime oturma odasını iptal edip oda yapıcam
Anneyimmmmm bende yapmayı düşünmüyorum eşim yapmayı çok istiyor ama ben yaptırmayacağım 😊 zaten dediğin gibi yanımızda durucaklar