Deletedmom133 o gece bende heyecandan sadece 2 saatlik uykuyla gittim çok değişik bir duygu 😂allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın benim ameliyathanedeki ekip mükemmeldi 🙏🏻

Deletedmom133 yok yok bebişini düşün İnan bana hepsi geçiyor çabucak nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hele çıkardıktan sonra onu böyle yanağına değdiriyorlar ya herşeyi değer diyorsun 🙏🏻😘

Ftmrt ek ücret aldılar mı yoksa normalde de iki gün hakkın mı var sezeryanda

Feyzanuuurk ek ücret yok sezeryan yatışı 2 gün. 2 günü geçerse ekstra ücret dediler çok şükür bi sıkıntı olmadı taburcu olduk bugün

Ftmrt inşallah ya ben ne bileyim zaten vajina darlığından dolayı sezaryen istiyorum bir de elini sokarsa nasıl olacak bilemiyorum herkese yapıyorlar mı acaba çünkü çok doğum hikayesi okudum ilk defa duydum bunu. Karnına bastırdıklarını hep biliyordum da bunu ilk defa duydum. Umarım gerek kalmaz ya da çok acımaz. Teşekkür ederim bilgi için. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 😊 çok geçmiş olsun 😊

Daisyy özelde yapacaksan doğumu istemesen yapmazlar hemsire banada yaklaştı eldiveni giyip daha önce burda okuduğum için tırstım kendin poponu indir kaldır hareketi yap dedi onunla yırttım düşünmesi bile kötü elini sokup temizleyecekmis ama yaptirsam iyi olurdu sanki göbek kaldı biraz

Daisyy bilemiyorum bende bu işlemi böyle uyguladılar ben birkaç defa duymuştum değişiyor olabilir o zaman belki bazılarına yapılmıyordur 🤔 Size de sağlıklı rahat doğumlar diliyorum en güzel şekilde kavuşun inşallah bebişinize 🙏🏻🥰

Kzyfe ben özelde yaptım ama hiç karşı çıkmadım sadece sordum neden yapıldığını açıklamaları mantıklı geldi zaten acımadı da abartılacak biley yok sonuçta sağlık için gerekli İnan karına bastırmak ondan daha fazla acıtıyor kıyaslarsak

Ftmrt inşallah yeterki gelsin artik herşeyimiz hazır bi mr bebegim eksik 🥰

Kzyfe özelde yapacağım evet. Bi deneyin derim ama zorlanırsam basarım çığlığı valla. Pazartesi randevum var bu konuyu soracağım doktoruma. Teşekkür ederim 😊

Ftmrt cnm ben cok utanıyorum vücudunu ameliyatta tüm den aciyolarmi bantlar yapistirilirken felan göğüslerini de aciyolarmi

Vajinaya el sokmak mı??? 🤔 Nasıl yani??? Ben sırf vajinama kimse dokunmasın diye sezeryan olacağım. Ne anladık biz bu işten??? Mümkün değil yaa el falan sokturtmam ben. Beni bayıltmaları lazım. 😭 Gelen elleyecek giden elleyecekse normal doğum yaparım o zaman niye boşa sezaryen oluyorum ki? Yeminle psikolojim bozuldu

Ftmrt bizde 29 Mayıs dünya ya geldik , 36+4 )) biz de daha bekleyecektik 1,5 hafta ama gelmiş 🙏🏻🙏🏻

Ftmrt bende bugun oldum sutum gelmedi bebekte emmek istemiyor mamada yemıyor senın ki nasıl

Kamamir ya ne güzel 🥰 aynı gün doğmuşlar 😂 bebiş ve sen sağlıklıysan sıkıntı yok 🙏🏻Normal mi sezeryan mı