Deletedmom133 o gece bende heyecandan sadece 2 saatlik uykuyla gittim çok değişik bir duygu 😂allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın benim ameliyathanedeki ekip mükemmeldi 🙏🏻
Spinal sezeryan
Deletedmom133 yok yok bebişini düşün İnan bana hepsi geçiyor çabucak nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hele çıkardıktan sonra onu böyle yanağına değdiriyorlar ya herşeyi değer diyorsun 🙏🏻😘
Ftmrt ek ücret aldılar mı yoksa normalde de iki gün hakkın mı var sezeryanda
Deletedmom133 bende susuz yapamıyorum 😢 son 25 dkm kaldı gece 12 den sonra yasak yarın sabah spinal sezeryan ameliyatım var ama dayanılır çünkü bu ikinci
Feyzanuuurk ek ücret yok sezeryan yatışı 2 gün. 2 günü geçerse ekstra ücret dediler çok şükür bi sıkıntı olmadı taburcu olduk bugün
Ftmrt inşallah ya ben ne bileyim zaten vajina darlığından dolayı sezaryen istiyorum bir de elini sokarsa nasıl olacak bilemiyorum herkese yapıyorlar mı acaba çünkü çok doğum hikayesi okudum ilk defa duydum bunu. Karnına bastırdıklarını hep biliyordum da bunu ilk defa duydum. Umarım gerek kalmaz ya da çok acımaz. Teşekkür ederim bilgi için. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 😊 çok geçmiş olsun 😊
Yusufarel mecburen yeterki alayım artik kucağıma hep bu anı bekliyorumdum
Ftmrt inşallah yeterki gelsin artik herşeyimiz hazır bi mr bebegim eksik 🥰
Deletedmom133 allahım sağlıkla kucağına Almayı nasip etsin herşey güzel geçsin hayırlı doğumlar şimdiden 🥰
Ftmrt çok teşekkürler 🥰🤲
Ftmrt cnm ben cok utanıyorum vücudunu ameliyatta tüm den aciyolarmi bantlar yapistirilirken felan göğüslerini de aciyolarmi
- Düzenlendi
Vajinaya el sokmak mı??? 🤔 Nasıl yani??? Ben sırf vajinama kimse dokunmasın diye sezeryan olacağım. Ne anladık biz bu işten??? Mümkün değil yaa el falan sokturtmam ben. Beni bayıltmaları lazım. 😭 Gelen elleyecek giden elleyecekse normal doğum yaparım o zaman niye boşa sezaryen oluyorum ki? Yeminle psikolojim bozuldu