Spinal sezeryan
Beyza12345 yani damar yolu gibi bişey daha zaten iyi bir anesteziyse hiç sıkıntılı olmaz benim ki çok iyiydi beni baya rahatlattı konuşarak işlemi anlattı ama ben bira stres yaptım pozisyonumu bozdum pozisyonunu korusaydım bir kere de bitecekti sağolsun bir tane personel abla benden destek al dedi benim ellerimden tuttu ikinci de hemen oldu 😂 sadece elektrik çarpması gibi bişey oluyor o irkilmene neden oluyor iğnenin girişini duymuyorsun 😊
Deletedmom133 yok ne yemek ne su hepsi yasak ne olacağı belli olmaz ben mesela çıktıktan sonra birkaç kez kustum verilen ilaçlar mide bulantısı yaptı bende ama hemşire hep senin başında seninle konuşuyor ben bulanıyor dedim hemen damar yolundan ilaç yaptılar ameliyat bitene kadar dayandım sonra başka yatağa geçirince kusmaya başladım sarsılmaya bağlı herhalde 🤔🙄
Ftmrt benim hastanemde sezeryan 1200 normal 1000 tl dediler sezeryan da kaç gün hastane de kalıyoruz ?
Ftmrt ben susuz kalamıyorum o gece heyecandan uyuyamam uyusam su akkima gelmez susuzluk nasıl olucak benim için bakalım 😔
Ckyert normal Doğum gibi olmuyor sezeryan pis kanın dışarı çıkması lazım ama sen ayaklarını hissetmediğin için 5 saat kadar ayağa kalkamıyorsun ve kan orada birikip pıhtılaşıyor mecbur bastırıp temizlemek zorundalar normal Doğumda onu bir kere yapıyorlarmış ama sezeryan Doğumda ayağa Kalkana ve kanamana bağlı olarak yapıyorlar ve üstten bastırarak rahmin toparlanıp toparlanmadığına bakıyorlar sağlığımız için şart malesef ama benim için korkutucu geçmedi bazı insanların ağrı eşiği düşük muhtemelen ona bağlı daha çok can acıması 🙄
Feyzanuuurk ben özelde yaptım 2 gün yatırdılar
Deletedmom133 benim içinde zor oldu ama dayanmaya çalıştım çünkü içersen saatin ileriye atabilir çünkü sık sık tekrarladılar kesinlikle yiyip içme diye çıkar çıkmaz içirdiler zaten en azından öyle olması güzel bol kahve ve bol su doya doya içtim 😂😂
Ftmrt bana da bugün ablam söyledi de ida sezeryan olmuştu aklıma takıldı sorayim dedim neyse dayanmaya çalışırım olma di olcek değilim ya 🥰
Deletedmom133 o gece bende heyecandan sadece 2 saatlik uykuyla gittim çok değişik bir duygu 😂allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın benim ameliyathanedeki ekip mükemmeldi 🙏🏻
Deletedmom133 yok yok bebişini düşün İnan bana hepsi geçiyor çabucak nasıl olduğunu bile anlamıyorsun hele çıkardıktan sonra onu böyle yanağına değdiriyorlar ya herşeyi değer diyorsun 🙏🏻😘
Ftmrt ek ücret aldılar mı yoksa normalde de iki gün hakkın mı var sezeryanda
Deletedmom133 bende susuz yapamıyorum 😢 son 25 dkm kaldı gece 12 den sonra yasak yarın sabah spinal sezeryan ameliyatım var ama dayanılır çünkü bu ikinci
Feyzanuuurk ek ücret yok sezeryan yatışı 2 gün. 2 günü geçerse ekstra ücret dediler çok şükür bi sıkıntı olmadı taburcu olduk bugün
Ftmrt inşallah ya ben ne bileyim zaten vajina darlığından dolayı sezaryen istiyorum bir de elini sokarsa nasıl olacak bilemiyorum herkese yapıyorlar mı acaba çünkü çok doğum hikayesi okudum ilk defa duydum bunu. Karnına bastırdıklarını hep biliyordum da bunu ilk defa duydum. Umarım gerek kalmaz ya da çok acımaz. Teşekkür ederim bilgi için. Bebeğinizi sağlıkla büyütün inşallah 😊 çok geçmiş olsun 😊
Yusufarel mecburen yeterki alayım artik kucağıma hep bu anı bekliyorumdum
Ftmrt inşallah yeterki gelsin artik herşeyimiz hazır bi mr bebegim eksik 🥰