2 gün önce spinal sezeryan oldum meleğimi kucağıma aldım uzun uzun yazamıyorum ama merak ettiğiniz herşeyi sorabilirsiniz 🥰
Spinal sezeryan
xwoman çıkar çıkmaz bi iğne yaptılar bacaktan rahatlatacak dediler ama hem pis kan çıksın diye karnıma bastırmaları hemde dikiş yerimde kanama falan olması biraz ağrı yaptı o yüzden serum olarak ağrı kesici taktılar o çok rahatlattı bir daha dikiş yerimde dayanılmayacak ağrı hissetmedim dün de bugünde kendim yatıp kendim kalkıyorum desteksiz tuvalete falan gidebiliyorum ilk ayağa kalkmakta da hiç zorlanmadım baş dönmem falan da olmadı 2 hemşire yardımcı oluyor zaten sadece basit bir sızı oldu birkaç adım atarken sonrasında 10 dakika yürüdük herşey çok güzeldi 😊
Ftmrt sezeryan için 1 gün önceden yatış mi yapılıyor yatış istemezsen 12den sonra su dahil olmak üzere birşey yemeden mi sabah doğuma gidiyorsun
Ftmrt birde uzun gecelik şartmı sezeyanda
xwoman 2 de odama geldim 7 de yürümeye başladım bu 5 saatte her saat başı hem bastırdılar hemde vaginadan içeri sokup elleriyle temizlediler 5 e kadar uyuşukluk sürdüğü için bişey hissetmemiştim ama sonrakiler biraz acıdı ama kesinlikle korkulacak bişey değil dayanılmayacak bir ağrısı yok ağrı rahim kendini toparladık için oluyordu bide tabi dikiş yerleri acıyordu bende okumuştum daha önce çok korkuyordum ama abartılı anlatımlarmış belki benim ağrı eşiğim de yüksek o yüzden olabilir siz her okuduğunuzu kafanıza takmayın rahat olun herşey çok güzel geçiyor 😊
Deletedmom133 yok aynı gün benim doktorum beni 10 da çağırdı yatışımı yaptım 11.30 da odama geçtim 12 de hemen aldılar ameliyata 2 den sonra bişey yiyip içmemiştim ben 😊 bide bilmiyorum ama ben kesinlikle gecelik tavsiye ederim pijama takımı rahat ettirmez koymuştum ama giymedim gecelik her bakımdan çok rahat
- Düzenlendi
Ftmrt gece 2 de mi bende uzun bi tane gecelik var diğerleri normal gecelik 1 tane koydum uzun
Deletedmom133 evet gece 2 den sonra yemedim benim diz altıma geliyordu geceliğim gayet iyiydi kesinlikle gecelik zaten kanaman ve dikişlerin olduğu için pijama rahatsız eder indirip kaldırması 👍🏻 Ayrıca en büyük tavsiyem depend kilot mükemmel bişey tamamen rahatlık iyi ki almışım 👍🏻
Ftmrt onu aldim ama sezeryan ya gecelik alttan muayne için gerekli diye biliyorum gece 2 den sabah 10 kadar su içmekte yasak mı peki
Ftmrt benim çantam hazır ama 1 tane uzun gecelik koydum başka bulup alamadım hep koca karı gecelikleri gibiydi beğenmedim açıkçası
Ftmrt vajina dan elleriyle sokup temizlediler mi 😟 bunu ilk defa duyuyorum ben yaa korktum şu an. 18 haziranda sezaryen olacağım. Sebebi de 21. Haftada akıntı sebebiyle alttan spekulum ile muayene etmek istedi bir doktor. O sırada memleketimdeydim kendi doktoruma gidemedim. Muayene edemedi girmedi spekulum hatta kanadı sen evli misin falan dedi vajina girişin çok dar dedi. Ben de kendi doktoruma çatı muayenesi bile yaptırmadan sezaryen istiyorum dedim. Kendim fitil koyarken bile tek parmak anca giriyor oraya ebeler elleriyle nasıl temizleyecekler inanamıyorum tırstım 😢
Ftmrt belden yapılırken ignenin acısı oldu mu hissettiniz mi acaba
Deletedmom133 haklısın ben netten sipariş vermiştim 2 gece yattığım için 2 tane yetti bana batmadı ama terliyorsun