Oztrk merhaba oncelikle hayirli olsunn peki emzirmede sıkıntı yaşadınız mi sütünü z nesaman geldi
MMinik1360
- 12 Haz 2019
- 13 Mar 2019 tarihinde katıldı
- 0 Takip ediliyor0 Takipçiler
- Ikizlerimi 33. Haftada doğurdum tartışmasında
- Süt gelmememe tartışmasında
GozdeCemre inşallah cnm ya
- Süt gelmememe tartışmasında
Kizlar merhaba dün sezeryanla dogum yaptim 38 +4 le sutum gelmiyor kafayi yiyeceğim bebegime mama veriyoruz sarılık olmamasi için ..bebegim emmeyi bilmiyorum gogsume koudugumda uyuyor ne yapacağımı şaşırdım
- Dogum tartışmasında
Seymakayaoglu 38+4 um cnm
- Dogum tartışmasında
tektanemmmm rahatsizlik var cnm Bend e panik atak carpinti kalpte o yuzden sezeryan bende istiyorum doktorumda onerdi
- Dogum tartışmasında
Kizlar yarin epidural sezeryan olacagim bana biraz bilgi.verirmisiniz kac dakika sürüyor nasil geçiyor heyacan korku değişik duygular icimdeyimm
- 39+0 SPİNAL SEZERYANLA doğurdum bende 😍🤲☺️ tartışmasında
2405 ne bilm cnm herkez birşey söylüyor bantlari takarken aciyolar Göğüs leri felan yapistiranda erkek herhalde😐
- 39+0 SPİNAL SEZERYANLA doğurdum bende 😍🤲☺️ tartışmasında
2405 canim uzerini cikartiyolarmi göğsünü felan aciyolarmi tamamen amileyathane de ciyah yapistirirken
- Göğüs tartışmasında
Kizlar meme ucum yok içe cökük doğuştan ugrasirsam cikiyo gibi oluyor bebegimi nasil emzircem
- Spinal Sezeryan ile Eylül Defne'm dünyaya geldi 👼💙 tartışmasında
YagmurCan11 anladim cnm zaten hasta mahremiyet i olmasi lazim bnde tesetturluyum
- Spinal Sezeryan ile Eylül Defne'm dünyaya geldi 👼💙 tartışmasında
YagmurCan11 cnm bende sezeryan olacam ama cok cekiniyorum ciplak olmaktan ameliyat hanede erkek olmasinda aneztesi ci erkek kalp e biseyler yapistirirken göğsünü tamamen aciyolarmi
- Spinal sezeryan tartışmasında
Ftmrt aman ya kaçis yok acmadan üstten taksalarya
Ftmrt erkek varsa diye cekiniyorum canim zaten aneztezici kalp icin bisiler takiyorya o zaman göğsümu felan acar diye cekiniyorum aneztezici zaten hep yaninda kaliyomus alt tarafi gormez yani😊
Ftmrt cnm ben cok utanıyorum vücudunu ameliyatta tüm den aciyolarmi bantlar yapistirilirken felan göğüslerini de aciyolarmi
- Sezeryan tartışmasında
Nursemomm abooo kotuymus ya bari üst kismimiz kapali olsa alti gorecekler de her halükarda
- Sezeryan tartışmasında
xwprensesannesii cnm brz bilgi verirmisin bnde cok çekiniyorum çıplak olmaktan felan
- Sezeryan tartışmasında
Aysunaydgn cnm normaldede aci cekeceksin dikisin olcak sonucta ben belden asagi isticem tamamen uyumak istemiyorum
- Sezeryan tartışmasında
35shereliz komplemi açıyorlar cnm
- Sezeryan tartışmasında
Aysunaydgn korkma cnm zorunlu sezeryanmi
- Sezeryan tartışmasında
O an ıns oyle olur kizlar 9 gün kaldi😊