AselAlaraa daha çok bebegim icin 🙏🙏
Gebelik şekeri Hk.
Askkokuluyavrum inşAllah canm Allah büyük sakin ol Allaha emnt bebekler of bnmde morlm bozuldu cnm.
Askkokuluyavrum edicm cnm 🙏😑
AselAlaraa seninde moralini bozdum Hakkını helal et lütfen 🙏
Askkokuluyavrum minik kuzunu yüce Rabbimz koruusn korkma ama bak kalbini tmz tut nete bakma sn bu okdr kötü bişi değil önlm alıyola sadexe
Askkokuluyavrum yok ya öyle düşğnme helal olsn cnm bnm ne dmk
AselAlaraa insAllah diyetle önleriz Allahım çok büyük
AselAlaraa allah razı olsun 🙏
Askkokuluyavrum canım panik olmana gerek yok bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın,benimde gebelik şekerim vardı,insülin kullandım ona rağmen senin değerinin biraz altında çıkıyordu,gayette sağlıklı doğum yaptım ikizlerime,ilk diyet veriliyor zaten,korkmanı gerektirecek bi değer değil şu anda ki,doktorun zaten yönlendirme yapar panik olup daha da şekerini etkileme canım benim
Askkokuluyavrum tabikide önlenr canm ya aklına hemn öyle şeyler getrme bak herkesn yğksek çıkabilir çok çıkan öyle bak belki dr başka bişi dick çok değildr belki yğksekliği
Askkokuluyavrum bilen birileri lütfen yazsın en azından fikir edinmiş olurum saatler geçmiyor durdu sanki 😔
Pinkyy ayy allah sşzden razı olsn valla. Yani sorun olmuyo demi önlm için yapılıyo ztn bu test
Askkokuluyavrum sndnde cnm
Askkokuluyavrum Gebelik sekeri çoğu gebede olan birsey neden kendine bukadar stres yapiyosun ki suanki durumda insulin ve diyet yapman lazım bendede var cok şükür dikkat edersen birsey olmaz sekeri olanın bebeği iri olurmuş diyenlerede kulak asma sekerim var ama bebeğim haftasına gore içini ferah tut daha cok uzun zaman var önünde nwlr çıkcak neler stres yapma birsey olmaz allahın izniyle bende hepsi cıktı bi dünya ilaç kullanıyorum yicek ekmeği olan her türlü duruyor senin bebeğinde sana tutunmuş şükür dikkat etmen yeterli hiç korkma.
Askkokuluyavrum korkma canim allahin izniyle bişey olmaz bebişlerimize benimde çikti şekerim bugun geldim doktordan siki bi diyet verdi morelim cok bozuk benimde resmen herşeyi yasakladi ama mecbur uyucaz bizim ve bebeklerimizin sagligi icin seker olcum aleti aldirdi 2 hafta ac tok olcup gidicem diyete uyarsan gecer dedi gecmezse insulin başlariz dedi ama gecicegini dusunuyorum benim bebişde 2 3 gün onden gidiyo ama doktorum şekerle alakasi yok dedi sende mutlaka uy canim diyetine
Askkokuluyavrum http://www.tjod.org/gebelikte-seker-yukleme-testi/ canm bak burda diyoki 4 deperdn ikis yüksk çıkarsa risklidr şeker vardır deniyomş. Yani 4 saat için değerler var kısaca anlatıyım canm 2 si yüksk çıakrsa öyleymişsenin ikiis norml galiba
Askkokuluyavrum bebegini kaybetmeyi dusunme bende sordum doktora oyle bisey soz konusu degil merak etme sadece uymazsan diyete omur boyu bebeginde şeker hastasi olur ona dikkat et dedi ve bu hamilelikte cok normal karsilanan bişey
Askkokuluyavrum canım tokluk sınır zaten 140 benım 180 190 cıktı yuklemede ben ölüm ozmaan🤣 çok çok yüksek degıl senınkı yanı bosyere evham yapıp stres yapma
Askkokuluyavrum canım tam tersi durumda bende var benimkilerde çok düşük😞 bende korkuyorum internette aynı şeyler yazıyor bakalım ne olcak inşallah normale döneriz😞
Askkokuluyavrum canım insülin başlamazlar çok yüksek değil benim en son ölçümde 200 falan çıkmıştı şimdi diyet yapıyorum 36+2 olduk bi problemimiz yok korkma sen bişey olmaz sadece yemene içmene dikkat et