Askkokuluyavrum canm inşAllah ama desiğim gibi korkma çzöümü var Allah krousun deme öyle şeyler yaaa bnşde korkuttun bak
Gebelik şekeri Hk.
AselAlaraa sağlık ocağında yaptırmadım canim ben hastane de yaptırdım sonuçları yarın bakacak doktor ☹️
Askkokuluyavrum sn bakma ya nette yazanalra herşey yazıyo drna msj at
AselAlaraa korkma insAllah birşey çıkmaz düşün ki stresimden bebeğimin hic bir hareketini hissetmedim bugün
Askkokuluyavrum tm bi sorsaydn keşke nasıl diye 2. Saatte normle gelmiş aslnda
AselAlaraa yazdim bakalım ne dicek ☹️
AselAlaraa baz alınan 1. Saat sanırım ☹️ Keske 2 yi baz alarak yapsalar ama sanmıyorum
Askkokuluyavrum cnmm yğksek çıktı tm çzöümü var ondn yapılıyo bu test insülün yada diyt
AselAlaraa insAllah insülin gerek kalmaz
Askkokuluyavrum belki öyledr bilmyrz net ama cnm😑
AselAlaraa dua et lütfen benim icin canim 🙏
AselAlaraa daha çok bebegim icin 🙏🙏
Askkokuluyavrum inşAllah canm Allah büyük sakin ol Allaha emnt bebekler of bnmde morlm bozuldu cnm.
Askkokuluyavrum edicm cnm 🙏😑
AselAlaraa seninde moralini bozdum Hakkını helal et lütfen 🙏
Askkokuluyavrum minik kuzunu yüce Rabbimz koruusn korkma ama bak kalbini tmz tut nete bakma sn bu okdr kötü bişi değil önlm alıyola sadexe
Askkokuluyavrum yok ya öyle düşğnme helal olsn cnm bnm ne dmk
AselAlaraa insAllah diyetle önleriz Allahım çok büyük
AselAlaraa allah razı olsun 🙏
Askkokuluyavrum canım panik olmana gerek yok bebeğini sağlıkla kucağına alıcaksın,benimde gebelik şekerim vardı,insülin kullandım ona rağmen senin değerinin biraz altında çıkıyordu,gayette sağlıklı doğum yaptım ikizlerime,ilk diyet veriliyor zaten,korkmanı gerektirecek bi değer değil şu anda ki,doktorun zaten yönlendirme yapar panik olup daha da şekerini etkileme canım benim