Askkokuluyavrum canım tokluk sınır zaten 140 benım 180 190 cıktı yuklemede ben ölüm ozmaan🤣 çok çok yüksek degıl senınkı yanı bosyere evham yapıp stres yapma
Gebelik şekeri Hk.
Askkokuluyavrum canım tam tersi durumda bende var benimkilerde çok düşük😞 bende korkuyorum internette aynı şeyler yazıyor bakalım ne olcak inşallah normale döneriz😞
Askkokuluyavrum canım insülin başlamazlar çok yüksek değil benim en son ölçümde 200 falan çıkmıştı şimdi diyet yapıyorum 36+2 olduk bi problemimiz yok korkma sen bişey olmaz sadece yemene içmene dikkat et
Askkokuluyavrum merhaba bendede şeker var diyet ve insülin le 30. Haftaya geldik. Korkmayın dikkat ederseniz herşey yolunda gider. İnsulinden de korkmayın o bebeğiniz için iyi bir şey
Ben diyetle baya düzene soktum büyük ihtimal senide drun diyetisyene yönlendirir😍
Zhlcnr canim ama benim 1.saat 207 çıktı ne yazık ki 2. Saat 137 senin hangi saat diliminde 180-190 çıktı
Marziye sağlıklı olsun evlatlarımız insAllah ben çok üzüldüm gerçekten
AselAlaraa bende okudum simdi ama bilmiyorum kafamda deli sorular ☹️ Yarın ogrenicez bakalım
Marziye yarın görüşülecek doktor ile insAllah kötü seyler söylemez
Sinembuse bu saatten sonra çok çok dikkat edicem sadece ne yeyip içmem konusunda destek almam gerekiyor sanırım
Esrasrgn o zaman da sorun oluyor demi canim dusuk çıktığında da ☹️ Rabbim sağlık versin
Yusbur 1 saatlik 207 cikmis çok üzüldüm 2 saatlik de 137 cikmis
HafizeAysegul insAllah canim size de çok geçmiş olsun insaallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Bende de gebelik şekeri var 33.haftadayım diyetle devam ediyoruz diyetine sadık kal Rabbime emanet yavrularımız korkup stres yaparsanız aksine şekeriniz yükselir rahat olun bana diyabet doktorumun ilk tavsiyesi önce stres yok sonra diyete uyacaksın dedi
Arbie insAllah tedavisi mümkün olsun da gerekirse hic birşey yemeyiz ☹️ Çok üzüldüm ya
Meryemtoptas evet stres çok etkiliyormuş ☹️ Ne yazık ki stressiz de olmuyor ama mecburuz diyet icin muhtemelen dahiliye diyetisyene yönlendirir o şekilde hayatımızı idame ettiririz çok teşekkür ederim size de çok geçmiş olsun.
Hic korkma tatlim benimde aclik 83 tokluk 215 cikti 50ml ictim. Ic hastaliklarina yonlendirdi insulin testi yapti o iyi cikti yediklerine dikkat et dedi sadece kendini strese hiic sokma ben oyle yapiyorum az az yiyorum 😊 bebegimse cok iyi 32. Haftadayiz 2kg olduk
TemmuzAnnesi çok şükür sağlıkla sıhhatle gelsin minik kuzumuz 🙏 bütün evlatlarımıza saglik sıhhat diliyorum Rabbimden
Askkokuluyavrum diyetle düzenlenir inşallah canım diyet verirler büyük ihtimal