Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭
GiZem3434 amin kuzum inşallah sağlıkla alırsın kucağına bu mübarek ayların yüzü suyu hürmetine 🙏🏻
Ryhnytm evet peki nasil tedavi uygulandi fitil felan kullandinizmi
gdaslik İnşAllah canım Allah büyük
Bilgeferhat amin canım
Ertugunannesi hiç bişey yokken çok sertleşiyor baskı veriyor enfeksiyon var😞
Ertugunannesi hiçbir şey vermedi zaten bi tedavi uygulanmaması beni çok tedirgin etmişti 21.haftada 24mmdi sadece bana stres yasak dedi o kadar sonra başka bi doktora gittim biraz daha uzun ölçtü o da tedavi gerekli değil dedi
Guzel_ailem İnşAllah Canım
GiZem3434 anladim cok gecmis olsun canim dua edelim birbirimize insallah dayanirlar tam vaktinde dogarlar 🤲🤲
Nurysf Allah sana bağışlasın canım İnşAllah bizimde güzel geçer bide kaç kilo doğdu senin bebek
GiZem3434 arkadaşım 30 haftalık doğum yaptı bir ay önce maşallah çok iyi şuan birazcık minnak sadece ☺️
Ryhnytm anladim canim ne guzel insallah bizde giruruz o haftalari canim bende genelde hep yatiyorum yada yatar vaziyette oturuyorum
Ertugunannesi İnşAllah Canım
Derinnge34 İnşAllah canları sağolsunda
GiZem3434 30 hafta erken doğum için Harika bir hafta hiç sıkma canını bişeycik olmaz inşallah
Var canım sıkma canını benm kuzenim 31 de Doğum yaptı çok şükür şuan yaşıyor ve çok sağlıklı,inşallah bi sıkıntısı olmaz içini ferah tut bol dua et 🤲🙏🏻
GiZem3434 wc disinda kalkmayin ayaga. Tam istirahat yapin. Ilac vs ile engel olamiyorlar mi? Insallah vakti zamaninda saglikla gelir. Ama ömrü varsa iki taşın arasına sıkıssa yasar ömrü yoksa son ay bile anne karninda vefat eden bebekler oluyor Allah korusun. Rabbim herkesin evladini bagislasin insallah.
GiZem3434 Canım hiç sıkma canını 28. Haftada benimde karnım sertleşiyodu kasılmalarım kanamam vardı nstde sancı bile çıkmıştı ama ilaçlarla ve Allahın izniyle 35 haftalık olduk 🤲🏻 Hep pozitif düşün pozitif olsun 🙏🏼