Tuanayldz maşallah beni nst ye bağladı sancı çıkmadı ama hareketlerini beğenmedim dedi sonra ultrason da baktı kalp atışı oldu hareket etmedi gece 2 de uyuyor dedim belki açısın dedi iftarda bi kase çorba içtim bu baya karnımı salladı gene hareket etmedi 😔git meyve suyu iç dedi tam kalkacaktım sola dön dedi döndüm gene düzelt kendini dedi yaptım çok az kıpırdadı dedi haftaya gene gel 😔hiç bişey anlamadım ve şuan düşünmekten bi hal oldum uzun oldu kusura bakmayın
Allah aşkına yardım bebeği 30 hafta doğan ve yaşayan varmı yardım 😭
Lamelif inşAllah bizimde birşey olmaz Canım
SerpilEsra inşAllah Canım bizimkide iyi olur
NeverTooLate ☺️Maşallah inşAllah bizim kızda tutunur bana ve yaşar Canım
SerpilEsra nekadar hastanede yattı bebek bide kaç kilo doğdu Canım
Minik1anne bana yollarmisim
Canimyavrumm instagram adresini şöyle yollayayim
Minik1anne pitircikkiz1
Lovely34 inşAllah Canım sağol
Selvis Allah bağışlasın Canım onunkinide bizimkinide
GiZem3434 canım kendini hiç üzme ilk çocuğumu 31 haftalık doğum yaptım 1560 gr olarak dünyaya geldi kısa bir küvez macerasından sonra kollarımın arasındaydı şimdi kocaman kız oldu içini ferah tut
Nilii 3 hafta önce fark etti doktorum normalde 1 hafta geriden geliyorduk hep ama karım gelişimi 2 haftaya çıkınca her hafta kontrol etti kan akışı ve suyumun iyi olduğunu ama kilo alımının yavaş olduğunu söyledi. Ciğer geliştirici oldum bu hafta Çarşamba günü tekrar kontrolüm var büyük ihtimalle daha önce detaylı için perinatolojiye de görünmemi isteyecek. Siz kaçıncı haftanızdasınız?
Oflaz-kayra61 Allah razı olsun Canım inşAllah bizimkide tutunur bana
Ertugunannesi alttan biraz daha uzun çıkıyo da onun için dedim gidip baktırmıştım 13mm daha uzundu 5ide aynı şeyi dediyse sorun yok
Tarana inşAllah Canım sağol