Merhaba hanımlar başlıktada yazdığımı gibi doğumun başlaması için ne yapmam gerekiyor bilgisi olan var mı ?
Kızlar Doğumun başlaması için ne yapmam gerekiyor
1anne1bebek
Kaçıncı haftandasin
Kaçıncı haftandasin
1anne1bebek yürüyüş,squat, merdiven inip çıkma, bir de ilişkiye girmek 😊
Eikra 38 canım 😂
Ozlemsvr ne kadar sürede işe yarar ki
1anne1bebek bende aynı sorunun cevabını merak ediyorum 😅😅
Ben 40 oldum peki ben napayim🤦🏻♀️🙄😊
1anne1bebek acelecimi davranıyoruz acaba 😬😬😬
Canım ben 5 km yürüdüm akşam sancım başladı ertesi öğlene doğurdum 😂
Aysefee allah kavuştursun canım
Ahsenece koz nasıl yürüdün 5 km
Anonimane_150 ya bilmiyorum ama ben artık bağrıma basmak istiyorum
Ahsenece yarın ilk işim gercekten😂😂
1anne1bebek çok kilo almamıştım ağırlaşmadım hamileliğim boyunca da riskim olmadığı için hareketleydim kilo alımı çok belirleyici bence bi de hamilelikten önce de düzenli spor yapıyordum zaten o yüzden bel sırt ağrım çok olmamıştı
1anne1bebek doktorum bugün bana doğumu tetıklemek ıcın yürüyüş, bol su, yokuş çıkacaksın, sıcak dus, cinsel ilişki , böğürtlen çayı ve çömelme hareketi yapmalısın dedi hem normal doğuma destek oluyor hem de doğum başlangıç süresini öne çekiyor oluyorsun dedı
1anne1bebek iliski en onemlisi😁😂iliski sonrasi kanamayla dogumum basladi
1anne1bebek ama sizin için yine de erken şimdiden stres yapmayın daha çok geciktirirsiniz🥰
1anne1bebek
Bende 38+1 haftalıgım biran önce doğsun artık diye merdiven inip çıkıyorum , yürüyüş yapıyorum her gün , plates topuyla evde egzersiz ler yapıyorum , perine masajı yapıyorum , ama hayla tik yok..
Bende 38+1 haftalıgım biran önce doğsun artık diye merdiven inip çıkıyorum , yürüyüş yapıyorum her gün , plates topuyla evde egzersiz ler yapıyorum , perine masajı yapıyorum , ama hayla tik yok..