• DoğumGebelik
  • Kızlar Doğumun başlaması için ne yapmam gerekiyor

1anne1bebek
Bende 38+1 haftalıgım biran önce doğsun artık diye merdiven inip çıkıyorum , yürüyüş yapıyorum her gün , plates topuyla evde egzersiz ler yapıyorum , perine masajı yapıyorum , ama hayla tik yok..
    1anne1bebek canım bende araştırdım youtubedan Doğumu başlatan egzersizler 1 yaz çıkan videoyu izle ben yaptım biraz agrım ve kasılmalarım arttı yarın bi daha yapıcam gelsin bir an önce ya sıkıldım yeter da
      1anne1bebek o merdiven falan su an işe yaramıyor sinir geldi bana u video işe yaradı gibi bakalım
      Tubademir85 aynı benm doktorum gibi hahaha bide doktor aynı çıkıyormuş ne gülerim:D. Böğürtlen çay cnku her doktor demez diye düşündüm görünce direk cevap atasım geldi:D
      Eikra yazdığım hepsini bene yapıyorum:D perine masajı eşim yapıyor sende ?? Garip bi duygu olmuyor mu:D
        Benimde son 29 günüm kaldı bizde bugün başladık perina masajına eşim yaptı ama çok tuaf bi hiss ne ağrıyo ne ağrımıyo değişik🙆‍♀️😅
        Sevim07
        Ben kendim yapıyorum sabah öğle akşam eşim çünkü gündüz işe gidiyor mecbur ben yapicam gündüz yapınca akşamda yapıyorum 😁 Biraz zor oluyor çok acıyor zonkluyor resmen