1anne1bebek doktorum bugün bana doğumu tetıklemek ıcın yürüyüş, bol su, yokuş çıkacaksın, sıcak dus, cinsel ilişki , böğürtlen çayı ve çömelme hareketi yapmalısın dedi hem normal doğuma destek oluyor hem de doğum başlangıç süresini öne çekiyor oluyorsun dedı
Kızlar Doğumun başlaması için ne yapmam gerekiyor
1anne1bebek iliski en onemlisi😁😂iliski sonrasi kanamayla dogumum basladi
1anne1bebek ama sizin için yine de erken şimdiden stres yapmayın daha çok geciktirirsiniz🥰
1anne1bebek
Bende 38+1 haftalıgım biran önce doğsun artık diye merdiven inip çıkıyorum , yürüyüş yapıyorum her gün , plates topuyla evde egzersiz ler yapıyorum , perine masajı yapıyorum , ama hayla tik yok..
Bende 38+1 haftalıgım biran önce doğsun artık diye merdiven inip çıkıyorum , yürüyüş yapıyorum her gün , plates topuyla evde egzersiz ler yapıyorum , perine masajı yapıyorum , ama hayla tik yok..
1anne1bebek Valla herkesde farklılık gösterir bu o yüzden bit şey diyemiyorum..
1anne1bebek sıcak duş beline ve karnına tut özellikle bunu tecrübe ettim hiç açıklık yokken hızla ilerledi😂bide hurma yemek
Ahsenece maşallah kuzum
Eikra üşengeç bebekler 😂😂
Tubademir85 sağol canım
Rasev 😂😂😂🙈🙈🙈
1anne1bebek canım bende araştırdım youtubedan Doğumu başlatan egzersizler 1 yaz çıkan videoyu izle ben yaptım biraz agrım ve kasılmalarım arttı yarın bi daha yapıcam gelsin bir an önce ya sıkıldım yeter da
1anne1bebek o merdiven falan su an işe yaramıyor sinir geldi bana u video işe yaradı gibi bakalım
1anne1bebek Ben çok şey denedim olmadı kendiliğinden başladı düsünmeyin doğumu kendiliğinden geliyor zaten
Sibelclskn3 plates topu ile squat yapılan video mu
1anne1bebek bende günde 3 km yürüyorum. Hahaha 38 6 olduk tık yok
Tubademir85 aynı benm doktorum gibi hahaha bide doktor aynı çıkıyormuş ne gülerim:D. Böğürtlen çay cnku her doktor demez diye düşündüm görünce direk cevap atasım geldi:D
Benimde son 29 günüm kaldı bizde bugün başladık perina masajına eşim yaptı ama çok tuaf bi hiss ne ağrıyo ne ağrımıyo değişik🙆♀️😅