• DoğumGebelik
  • Kızlar Doğumun başlaması için ne yapmam gerekiyor

1anne1bebek canım bende araştırdım youtubedan Doğumu başlatan egzersizler 1 yaz çıkan videoyu izle ben yaptım biraz agrım ve kasılmalarım arttı yarın bi daha yapıcam gelsin bir an önce ya sıkıldım yeter da
    1anne1bebek o merdiven falan su an işe yaramıyor sinir geldi bana u video işe yaradı gibi bakalım
    Tubademir85 aynı benm doktorum gibi hahaha bide doktor aynı çıkıyormuş ne gülerim:D. Böğürtlen çay cnku her doktor demez diye düşündüm görünce direk cevap atasım geldi:D
    Eikra yazdığım hepsini bene yapıyorum:D perine masajı eşim yapıyor sende ?? Garip bi duygu olmuyor mu:D
      Benimde son 29 günüm kaldı bizde bugün başladık perina masajına eşim yaptı ama çok tuaf bi hiss ne ağrıyo ne ağrımıyo değişik🙆‍♀️😅
      Sevim07
      Ben kendim yapıyorum sabah öğle akşam eşim çünkü gündüz işe gidiyor mecbur ben yapicam gündüz yapınca akşamda yapıyorum 😁 Biraz zor oluyor çok acıyor zonkluyor resmen
        1anne1bebek bebeğimiz kavuşmak için sabırsızlanıyoruz evet. Ama o ne zaman geleceğini bilir. Sakın doktora sormadan bişe yapmayın çünkü sizin içinizde geçirdiği 1gün bu dünyada 100güne bedel unutmayın 🌸
        Eikra ya tek de yapılır tatlım baş parmak ile ama biraz daha zor. Zaten az yanması lazım yanlara ve aşağa doğru iyice bastır ama çok abartmadan tabi. Biraz sızlaması gerekiyormus . Tek yapmak.kotu değil ama esin yapsa senin acından daha kolay olurdu tabi 🙈🙈