Gamzesahn6 aminnn cnm❤
2018 erkek yılı mı sanki?
Mine anneme bana hamileyken 7ay erkek demişler benim ilk kıyafetler komple yeşil maviymş🤣🤣🤣 şaşrmıorm bunlara
1PrensAnnesi hahaha 😂😂😂 ne yapayım çok korkutuyor beni bu durum 😂😂 hep gülün inşallah yerim ben o prensiii😘
1PrensAnnesi yine yeşil mavi hadi kız giyiyor mesela benim eşimin bebeklik eşyalarında pembelik çok hiç sevmiyor pembeyi kayınvalidem erkek olduğunu deseler de pembe almış 😂
2018 nisan ortası bir Prenses bekliyorumm 👶
Naznaz korkma korkma inş kız kalır☺☺☺ Olmadı pembiş giyen oğluş seversn nolcak sanki hayırlısı olsnda💋
Mine 🤣🤣🤣kayınvalidenizde harikaymş yani içndeki kız aşkını oğlandan almş.
Asli maşallah💕
1PrensAnnesi aynen öyle kendi de diyor hep kız istedim diye 😁 şans eşime vurmuş evimizde bile pembe bi şey yok 🙈
1PrensAnnesi hahaha babamız asker bizim 😂😂 asla pembiş giyen bi oğluş sevemeyiz 😂 bana kalsa rengin mengin önemi yoktur ama 😂
Naznaz 🤣🤣 valla eşine bu konuda bende hakveriorm annem battaniye almş azıcık pembesi var benm aslanım bunu gyemez dedm geri verdm😂 yani bende çok iyi değlm takntı knusnda
25+1 Erkek 💙 Ocak ayına denk geliyoruz bizde 😍 pipisini gördüğümüz halde, arada beni cinsiyeti değişir mi acaba düşüncesi kaplamıyor değil 🤣 başlarda kız istiyordum erkek olacağını duyduktan sonda kendimi öyle kaptırdım ki değişse bile çok üzülürüm
MinikAdam ayyy aramızda 3 gün var bzde erkek bekliyoruz deşmez artık büymş çnkü net bellidr
1PrensAnnesi ben ilk zamanlar öyle koca karı fallarına bakıyordum ki internetten cinsiyet erkenden nasıl anlaşılır diye ne varsa deniyordum hepsi kız çıkıyordu 🤣 kendimi kıza alıştırmıştım taaa ki 16. haftama kadar 😂 oysa ikili testte başka doktor kıza benziyor demişti. Sonra anladım ki hiç birşey netleşene kadar doğru değilmiş 😂😂 bence denememek lazımmış insan sonra alışıyor istemeden kaptırıyor kendini ☺ Şimdi de iyi ki oğluşum olmuş diyorum🙏🏻 Herşeyin hayırlısı