• Doğum
  • Adım Adım Sezaryen Ameliyatı!

Dserin1 herkes doktor kesildi😁ben kendim sağlıkçıyım fikrimi söyledim bunda abartılcak bişe yok burda herkes yorum yapıyor hayırlı doğumlar sizede

Mom626 Allah yardımcın olsun inşallah doğumun çok güzel geçer🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Hilaaa sağlıkçısiniz ama hurafe cümlelere inanıyorsunuz. Sezeryandan olen genelde kanser hastasi olup dogum.yapanlar oluyo neyse ben tartışma amaclı demiyorum. Bu post sezeryan dogum ile ilgili bilgi amacla açılmış sezeryani kötülemek için degil bende saglikci bir ogretemnim.

İster normal doğum olsun ister sezaryan olsun Allah birini nasip ediyor kendimiz ve bebek için en iyisi hangisi olacaksa odur doğru olan genel olarak bizim insanlarımız sezaryana karşılar ama oda bir doğum şekli sonuçta bende normal istiyodum ama bel fıtığından dolayı doktorum sezaryana karar verdi riske girmemek için ki bende kabul ettim tabi canımızı tehlikeye atmanın anlamı yok bile bile kimseyi doğumla ilgili dinlemeyin bayanlar herkesin vücut yapısı bünyesi farklıdır ister normal olsun ister sezaryan olsun herkeste aynı etkiyide yaratmaz Allah tüm hamilelere hayırlı doğum nasip etsin inşallah

HappyMom herkese merhaba. Biz 36.haftadayız ve malesef bebiş makat geliş pozisyonunda olduğu için doktor sezaryen doğum olması gerektiğini söyledi. Açıkçası biraz üzüldüm. Doğal doğuma kendimi çok hazırlamıştım ama bi yandan da bebeğime kavuşacağım tarih belli olduğu için mutluyum. Hepimizin hakkında hayırlı dogum hangisiyse olsun hanımlar çünkü en önemlisi bebislerin sağlıklı dünyaya gelmesi 🙏🌸

Hilaaa ablamın çocukları sezeryan ameliyatla dünyaya geldi ikiside okullarını en başarılı birincilikle bitirdi doğum şekliyle zekanın ne alakası var yapmayin

Hilaaa ne alaka biz gerizekalı çocuklar mı doğurduk böyle saçma şeyler gruba yazmayın insanları etkiliyorsunuz

bestersin anestesi olduğun için habersiz oluyon belden aşağıdan ve üzerine yaparsın .bide idrarı kontrol ediyolar. Bide daha steril😌

Hilaaa ne zmn beli oluyor normalmi yoksa Sezeryanmi diye benim ilk hamileliğim ve ikizler doktor bişey demedi ben normal doğum istiyorumda

Zeynepslv aynen bende bu cümleyi yazacaktım. Her hamilelik her çocuk her doğum kişiye göre değişir genelleme yapamayız kimisi sezeryan olur memnun kalır kimisi normal. Burda önemli olan önce anne ve bebek için sağlıklı olanı doktorun önerisi ile yerine getirmek. Allah herkesin yardımcısı olsun inşallah 🤲🧚‍♀️🧡😌

Yesim1995 Aynen canım katılıyorum öyle tabi her bünye bir değil Rabbim hayırlısıyla sağ sağlim kucağımıza almamızı nasip etsin cümlemize 😊

Bende çok korkuyorum ilk oğlumda acil ameliyata aldılar çünkü tek duvarda büyüdü bi yan duvarım kapalıydı sıkışmış 24 günüm varken aldılar ve çok kanamam oldu sonradan ağrılar falan ve oğlum yoğun bakımda yattı 20 gün boyunca şimdi 10 yaşında şükürler olsun bi kaç yıl sonra iç kanama geçirdim ve 4 saat boyunca ameliyatta kalmışım kist varmış patlamış ve zehirlemiş zor bi ameliyattı zor topladım kndimi şimdi 10 seneden sonra şükürler olsun hamisim 🤗 bi kızım olucak Allahın izniyle 19 haftalik ve yine sezeryan çok korkuyorum yaklaştıkça tansiyonum yukseliyo korkudan bi turlu icimi rahatlatamıyorum 😔

Nse benimde başıma sezerayn da kanama oldu durmadı bende senin gibi çok korkiyorum senin üstünden yıllar geçmiş benim ki geçen sene bugün dü bebeğimi de kayıp ettim üstelik.simdi yine hamileyim 30.hafta korkuyorum cok

Ben de ilk doğumumda suyum gelmişti ama asla açılma ve sancı olmamıştı bir buçuk gün bekledik ısrarla hiç sancı vs olmayınca acil sezaryene almamız lazım dedi doktorum enfeksiyon kapma riski oluyormus çünkü 🤷🏻‍♀️ Belden yapılan iğnede falan değil de ameliyat sırasında karnımda çok sancı hissettim benim gibi hisseden var mı ? Organlarım sancıdı resmen kızım çıkana kadar 😟 sonrasında eve geldiğimde eğil kalk olayı yüzünden dikişim ödem topladı birazda onun sıkıntısını yaşadım şimdi ikinciye hamileyim gerçekten düşünmek istemiyorum dogum anını 😬 genel anestezi olsam sonrasında agrı çok oluyormus onda da . İnsallah daha kolay geçer korktuklarım basıma gelmeden daha rahat bi dogum yasarım amin 😭❤️😅