• 2018 erkek yılı mı sanki?

Icot tabi ki herkeste vardır Kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister rabbim hayırlısını gönlüne göre versin herkesin inşallah😊

1PrensAnnesi ben ilk zamanlar öyle koca karı fallarına bakıyordum ki internetten cinsiyet erkenden nasıl anlaşılır diye ne varsa deniyordum hepsi kız çıkıyordu 🤣 kendimi kıza alıştırmıştım taaa ki 16. haftama kadar 😂 oysa ikili testte başka doktor kıza benziyor demişti. Sonra anladım ki hiç birşey netleşene kadar doğru değilmiş 😂😂 bence denememek lazımmış insan sonra alışıyor istemeden kaptırıyor kendini ☺ Şimdi de iyi ki oğluşum olmuş diyorum🙏🏻 Herşeyin hayırlısı

MinikAdam 💙 bende çin rus doğum tarihi takvimi hepsi erkek diyordu kilo alış tarzım güzelleşme filanda erkek yönünde ilerleyince zten istiordm da erkeğe sevndm💙💙💙 haklısınız iyiki var oğluşlar

Mine isteniyo valla Rabbimin gücüne gitmesin sağlıklı olması en önemlisi mavilerden sonra bi pembelerle gözümüz gönlümüz acılsın istiyoruz😂😂

Mine ama napsın adamda tramva olmus pembe 😂😂😂

• Mine bunu yanıtladı.

1PrensAnnesi Doğum tarihi takvimide neymiş hemen yapayım 😅😅😅 bizede cin erkek rus kız diyo karısık cok 😂😂

Ftmkya öyle olmuş diye bende hiç pembe eşya istemedim ama nasip olursa kızımız olacak pembelere alışmalı😂

MinikAdam banada erkek diyo rus kız diyo yalnız yasım 29 cin takvimine göre 1 ekleniyomus 30 a bakıyorum bu durumda 30 yasında resmen 1 ay kız geri kalan full erkek dogruysa tabi 😂😂

Ftmkya cnm eşinle kendi doğum gününe göre baklıo eşinin yılına 4 kendi yılına 3 ekliosn ekle ekle bu yıllara geliosn hangnzde kalırsa cinsiyet o istrsen söyle bakayım snada

Ftmkya kaç haftalık sizinki ? Ben artık inanmıyorum 😂 ama çoğu kişide doğru çıkmışlığı da var 😉