• 2018 erkek yılı mı sanki?

Ftmkya öyle oldu neyse ki tek sezeryan yengemdi hemşire tanıdıktı😂

Mine anneme bana hamileyken 7ay erkek demişler benim ilk kıyafetler komple yeşil maviymş🤣🤣🤣 şaşrmıorm bunlara

• Mine bunu yanıtladı.

1PrensAnnesi yine yeşil mavi hadi kız giyiyor mesela benim eşimin bebeklik eşyalarında pembelik çok hiç sevmiyor pembeyi kayınvalidem erkek olduğunu deseler de pembe almış 😂

Naznaz korkma korkma inş kız kalır☺☺☺ Olmadı pembiş giyen oğluş seversn nolcak sanki hayırlısı olsnda💋

Mine 🤣🤣🤣kayınvalidenizde harikaymş yani içndeki kız aşkını oğlandan almş.

• Mine bunu yanıtladı.

Mine evet erkekten gelen ile ilgili kadınsal değil biliyorum onu 😊 fakat şansımı deneyeyim diyor ablam. O sebepten erkek olanlar genelde adetten ne kadar sonra düşündü kız olanlar ne kadar sonra ortalamasını merak ettik 😊😊

1PrensAnnesi aynen öyle kendi de diyor hep kız istedim diye 😁 şans eşime vurmuş evimizde bile pembe bi şey yok 🙈

Naznaz valla çok güzel anlatmışsın çok sağol 😊😊😊

Icot bende merak ettim acaba gerçekten öyle bi şey var mıdır🤔

• Icot bunu yanıtladı.
                • Icot bunu beğendi.

Naznaz 🤣🤣 valla eşine bu konuda bende hakveriorm annem battaniye almş azıcık pembesi var benm aslanım bunu gyemez dedm geri verdm😂 yani bende çok iyi değlm takntı knusnda

25+1 Erkek 💙 Ocak ayına denk geliyoruz bizde 😍 pipisini gördüğümüz halde, arada beni cinsiyeti değişir mi acaba düşüncesi kaplamıyor değil 🤣 başlarda kız istiyordum erkek olacağını duyduktan sonda kendimi öyle kaptırdım ki değişse bile çok üzülürüm

Mine genellemeyi alırsak bi ihtimal doğru diyebiliriz tabi ama dediğim gibi Rabbim bilir. Ablam da hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyor tabi ama bir de kızım olsun diyor. Şansımı denemiş olayım diyor.

• Mine bunu yanıtladı.

Icot tabi ki herkeste vardır Kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister rabbim hayırlısını gönlüne göre versin herkesin inşallah😊