• 2018 erkek yılı mı sanki?

Mine genellemeyi alırsak bi ihtimal doğru diyebiliriz tabi ama dediğim gibi Rabbim bilir. Ablam da hayırlısı olsun sağlıklı olsun diyor tabi ama bir de kızım olsun diyor. Şansımı denemiş olayım diyor.

• Mine bunu yanıtladı.

Icot tabi ki herkeste vardır Kızı olan erkek ister oğlu olan kız ister rabbim hayırlısını gönlüne göre versin herkesin inşallah😊

1PrensAnnesi ben ilk zamanlar öyle koca karı fallarına bakıyordum ki internetten cinsiyet erkenden nasıl anlaşılır diye ne varsa deniyordum hepsi kız çıkıyordu 🤣 kendimi kıza alıştırmıştım taaa ki 16. haftama kadar 😂 oysa ikili testte başka doktor kıza benziyor demişti. Sonra anladım ki hiç birşey netleşene kadar doğru değilmiş 😂😂 bence denememek lazımmış insan sonra alışıyor istemeden kaptırıyor kendini ☺ Şimdi de iyi ki oğluşum olmuş diyorum🙏🏻 Herşeyin hayırlısı

MinikAdam 💙 bende çin rus doğum tarihi takvimi hepsi erkek diyordu kilo alış tarzım güzelleşme filanda erkek yönünde ilerleyince zten istiordm da erkeğe sevndm💙💙💙 haklısınız iyiki var oğluşlar

Mine isteniyo valla Rabbimin gücüne gitmesin sağlıklı olması en önemlisi mavilerden sonra bi pembelerle gözümüz gönlümüz acılsın istiyoruz😂😂

Mine ama napsın adamda tramva olmus pembe 😂😂😂

• Mine bunu yanıtladı.

1PrensAnnesi Doğum tarihi takvimide neymiş hemen yapayım 😅😅😅 bizede cin erkek rus kız diyo karısık cok 😂😂

Ftmkya öyle olmuş diye bende hiç pembe eşya istemedim ama nasip olursa kızımız olacak pembelere alışmalı😂

MinikAdam banada erkek diyo rus kız diyo yalnız yasım 29 cin takvimine göre 1 ekleniyomus 30 a bakıyorum bu durumda 30 yasında resmen 1 ay kız geri kalan full erkek dogruysa tabi 😂😂

Ftmkya cnm eşinle kendi doğum gününe göre baklıo eşinin yılına 4 kendi yılına 3 ekliosn ekle ekle bu yıllara geliosn hangnzde kalırsa cinsiyet o istrsen söyle bakayım snada