2018 erkek yılı mı sanki?
MinikAdam ayyy aramızda 3 gün var bzde erkek bekliyoruz deşmez artık büymş çnkü net bellidr
1PrensAnnesi ben ilk zamanlar öyle koca karı fallarına bakıyordum ki internetten cinsiyet erkenden nasıl anlaşılır diye ne varsa deniyordum hepsi kız çıkıyordu 🤣 kendimi kıza alıştırmıştım taaa ki 16. haftama kadar 😂 oysa ikili testte başka doktor kıza benziyor demişti. Sonra anladım ki hiç birşey netleşene kadar doğru değilmiş 😂😂 bence denememek lazımmış insan sonra alışıyor istemeden kaptırıyor kendini ☺ Şimdi de iyi ki oğluşum olmuş diyorum🙏🏻 Herşeyin hayırlısı
MinikAdam 💙 bende çin rus doğum tarihi takvimi hepsi erkek diyordu kilo alış tarzım güzelleşme filanda erkek yönünde ilerleyince zten istiordm da erkeğe sevndm💙💙💙 haklısınız iyiki var oğluşlar
1PrensAnnesi bende Çin Takvimi kız diyordu ama çıkmadı ☺ Bana da herkes bi güzellik geldi sana deyince erkek olacak sanırın diyordum
MinikAdam demekki güzelleşme en net belirti🙂🙂🙂🙂
1PrensAnnesi bencede ☺ İkinci de öyle anlarız artık 😍
MinikAdam ikinci kız olsn inş 💕💕💕
Amiinnnn 🙏🏻♥
1PrensAnnesi Doğum tarihi takvimide neymiş hemen yapayım 😅😅😅 bizede cin erkek rus kız diyo karısık cok 😂😂
Ftmkya bende de öyleydi erkek kaynıodu yıl boyu😍😍😍 erkek oldu
Ftmkya cnm eşinle kendi doğum gününe göre baklıo eşinin yılına 4 kendi yılına 3 ekliosn ekle ekle bu yıllara geliosn hangnzde kalırsa cinsiyet o istrsen söyle bakayım snada
1PrensAnnesi kaçarı yok diyosun yani 😅
Ftmkya öyle oldu toplasan 4 ay kızdı☺
1PrensAnnesi ben 88 canım eşimde 85 2013 tede bi oğlum oldu