butterfly4 bizim bebey en son 21+2 de 690 qram gelmisdj canim.doktor fazladir dedi.25 haftalik gosderiyordu.ama ben 22+2 diye goturyorum.yani adete gore.
19+2 de 290 qramdi
butterfly4 canım sanırım zayıfsın normal de çünkü zayıflar daha çok kilo alıyor ama doğumdan sonra da bi o kadar hızlı kilo veriyor sende üzme bunun için kendini. Misal arkadaşım 24 kilo ile doğuma girdi şuan eski formunda
37+2 = 12 kilo yani iyi gibi ama 12 kilo da 1 yaşında bir çocuk kilosu resmen 🤣🙈
@Elininanasi benim 18. haftada 186 gramdı, şimdi 22.haftam 467 gram olmuş tam olarak, benim de sat a göre 22+4 ama 22+0 ile uyumlu dedi doktor
    butterfly4 çok değil bence bünyeden bünyeye değişiyor benim 17. Haftam 3 kg aldım sadece. Hamur işi patatesten uzak dur meyve ye bol bol yoğurt kaşar et tüket iyi pişmiş olsun haftada iki -3 kez yeter dedi. Sebze ye bol bol. Kilo çok almazsın hamur işinden uzak durursan
    @d190516 ben sana göre ne kadar çok almışım canım 😳 iştahın nasıl mide bulantın var mı
      @Melike26 nasıl başardın canım😊 ben senin aldığın kiloyu 22 haftalıkken almış bulunmaktayım