Nisanbebegi arada 150 tl gibi az bişi olması düşündürdü ztn bu fikri göremedimde odayı merak ediyorum
Süit oda olmalı mı?
kfulya1905 🙄gelenler çok olunca ben odada boğulur gibi olmuştum rahat edememiştim😔
Acemiannes 950ydi sanırım 😉
Burcuveburcum valla uygunmuş acaba iyi ilgileniyorlarmı? Kusura bakmayın soru soruyorumda şaşırdım fiyata
Acemiannes ben normal diye gittim ama kemik eğriliğimden olamadı sezeryana döndük hastabakıcıları da hemşireleri de ebeleri de gayet güleryüzlüydü ben ağlayarak girdim gülerek çıktım açıkcası
Burcuveburcum bana da çok oldu tek tek girdiler ☺
Burcuveburcum ay bende ali sunay hoca girdi dogumuma çok güler yüzlü çok ilgiliydi
kfulya1905 ya açıkcası kızımda benimle kalıcak çok daralsın istemiyorum bazı odaları gayet genişte işte şansa 🙄
kfulya1905 bana nöbetçi bi doktor girdi bayan inanki bitümlü hatırlayamıyorum adını🙈
Nasipse ben de vip oda tutacağım çünkü gelenimiz çok olacak başka şehirden ve yurt dışından. Kendi çevremiz de kalabalık ve illa hastaneye gelecekler. Oda küçük olunca nefes alınacak yer kalmıyor ve erkekler de dışarıda bekleyeceğine diğer odada oturup bekler çoluk çocuk rahatsız etmez diye düşündüm.
Burcuveburcum yani canim eger imkanin varsa ve susliyeceksen tut ama ben yapmazdim zaten kac gun kalicaz ki hastanede ama herkezin bi hevesi var iste 🙏
Burcuveburcum doktorunuz kim acaba?
Burcuveburcum 38 haftalık olduk ama şimdi doktor hastane değiştirmem doğru olurmu acaba🤔
Burcuveburcum bende şimdiden suit odamı ayırttım kızlar. İkinci doğumum. İlki çok kötü odaydı hiç rahat edemedim. Oyüzden bu sefer suit tuttum. 150 tl çok iyiymiş. Ben 300 tl fark vercem. Çengelköy medivia hastanesi.
Popmum heh işte bende böyle düşünüyorum aynen 🙈yani 150tllik fark çok değil değil mi
23Zumra bir gün kalınıyor sezeryandada artık geniş oda olacağını bilsem tamamda rahat emzirilmiyor bile pat gelen oluyo
Acemiannes şuan Betül kuru
Acemiannes doktorunuzdan memnun değilseniz neden olmasın
DiDem123 ay süpersiniz işte bende tamda bu sebepten istiyorum inş sağlıkla gelsinler
- Düzenlendi
Burcuveburcum ozaman canim nasil rahat ediyorsan oyle yap bizim burda (yurtdisinda) malesef kimseyi almiyorlar birtek baba gelebilir eger bebegi gostermek istiyorlarsa baska bi odaya gidiyorsun camin arkadasinda gosteriyorsun ki bazi hastanelerde o bile yok eve geldiklerinde gorurler mantigi var