Burcuveburcum doktordan memnunumda maddi yönden uygun olsa bana daha iyi
Süit oda olmalı mı?
Burcuveburcum kesinlikle değil değer neye 150 tl vermiyoruz ki?
Burcuveburcum Emin misiniz 🙄 eğer öyleyse çok iyi çünkü
Acemiannes o zaman değiştirin doktorları iyi ilgili ben memnumun
Popmum dimi ay içim rahatladı valla🙈
Zuleyha18 evet sordum fiyatlarını bencede gayet uygun
Burcuveburcum ben iki gün önce baktım odalara süsü bırakın yatağı zor sığdırmışlar o odaya. Aşırı derecede küçük karanlık odalar. Çok iç karartıcıydı. Odaların hepsi de doluydu bu arada. Yani normal doğum olsa aniden gitsem belki de boş bir oda olmıcak
Burcuveburcum ne kadar uygun fiyat 😳
Burcuveburcum ücret farkı çok değilmiş canım bence suit mantıklı
Burcuveburcum amin inşallah canım. Rahat olmamız lazım sonuçta amelyat olucaz bebek olcak küçük odada olmuyor. Eşim yanımdan ayrılmaz. E annemde haliyle refakat etcek. Herkes rahat etsin isterim ben
Deletedmom308 eltim Doğum yaptığında geniş aydınlık binodaya denk gelmişti çok iyiydi ama işte şans işi🙄
Burcuaec evet gayet iyi👍
Mervednr içim rahatladı böyle düşünenleri görünce abartmıyormuşum 🙈☺️
DiDem123 aynen öyle ☺️
Burcuveburcum ay fiyatı gerçekten mükemmel bende suıt oda ayırttım 600 tl geceliği ama eşim kalacak annem kalacak rahat edemem zaten gaz çıkarma problemim var millet yanındayken onu hıc yapamam kesinlikle süit oda diyorum 💙
Merveyazici 😂o gaz olayı çok komik ya ben spinal oldum uyuşukluğum geçmeden çıkmıştı yatarken kötü oluyo gerçekten
@Burcuveburcum kemik eğriliği hangi bölgenizdeydi acaba bende de var eğrilik pörçük kemiğimde acaba normal doğumu engeller mi
Burcuveburcum hahaha gerçekten çok komik olmuştur İnan güldüm 😂😂 kesin başıma gelir