Burcuveburcum ben iki gün önce baktım odalara süsü bırakın yatağı zor sığdırmışlar o odaya. Aşırı derecede küçük karanlık odalar. Çok iç karartıcıydı. Odaların hepsi de doluydu bu arada. Yani normal doğum olsa aniden gitsem belki de boş bir oda olmıcak
    Burcuveburcum amin inşallah canım. Rahat olmamız lazım sonuçta amelyat olucaz bebek olcak küçük odada olmuyor. Eşim yanımdan ayrılmaz. E annemde haliyle refakat etcek. Herkes rahat etsin isterim ben
      Sibella86 fark var canım. Suit oda büyük diğerleri küçük. Benim doktorum sema yıldırım. Çok memnunum. Rahat bi kadın 😂
      Deletedmom308 eltim Doğum yaptığında geniş aydınlık binodaya denk gelmişti çok iyiydi ama işte şans işi🙄
      Burcuveburcum ay fiyatı gerçekten mükemmel bende suıt oda ayırttım 600 tl geceliği ama eşim kalacak annem kalacak rahat edemem zaten gaz çıkarma problemim var millet yanındayken onu hıc yapamam kesinlikle süit oda diyorum 💙
        Merveyazici 😂o gaz olayı çok komik ya ben spinal oldum uyuşukluğum geçmeden çıkmıştı yatarken kötü oluyo gerçekten