Beylikdüzü medilife hastanesinde Doğum yapıcam kısmetse Eylül ayında, ilk kızımı da orda doğurdum normal olacaktı kısmet olmadı ama oda o kdr küçüktüki şimdi düşünüyorum acaba 150tl fark verip süit oda mı tutsam yoksa gereksiz mi sormak istedim.Odayı kendimce süslemekte istiyorum küçük odanın süslenecek yeri kalmıyor malesef 1950 tl sezeryan ücreti bu arada
    Burcuveburcum bende medilife hastanesinde dogum yaptım normal dogumdu biz kapıyı süsledik ve odaya balonlar yerleştirdik. Yeterli oldu normal oda. Kapıyı kilitleyip rahat rahat emzirdimde.
      Nisanbebegi arada 150 tl gibi az bişi olması düşündürdü ztn bu fikri göremedimde odayı merak ediyorum
      Nasipse ben de vip oda tutacağım çünkü gelenimiz çok olacak başka şehirden ve yurt dışından. Kendi çevremiz de kalabalık ve illa hastaneye gelecekler. Oda küçük olunca nefes alınacak yer kalmıyor ve erkekler de dışarıda bekleyeceğine diğer odada oturup bekler çoluk çocuk rahatsız etmez diye düşündüm.
        Burcuveburcum yani canim eger imkanin varsa ve susliyeceksen tut ama ben yapmazdim zaten kac gun kalicaz ki hastanede ama herkezin bi hevesi var iste 🙏
          Burcuveburcum bende şimdiden suit odamı ayırttım kızlar. İkinci doğumum. İlki çok kötü odaydı hiç rahat edemedim. Oyüzden bu sefer suit tuttum. 150 tl çok iyiymiş. Ben 300 tl fark vercem. Çengelköy medivia hastanesi.
            Popmum heh işte bende böyle düşünüyorum aynen 🙈yani 150tllik fark çok değil değil mi