Burcuveburcum ben ellerinde boş oda olmadığı için acil sezaryenle doğum yaptım bu arada doktorum ali beydi süit odada yattım ek para vermeden 😂 ama normal odalardan çok çok büyük değil söylim sadece koltuklar güzel ve banyo güzel daha özenli diyebilirm eğer ki bütçenizi zorlamıyorsa 150 tl verileblir bir para Beylikdüzü medilife da doğum yaptım 😊
    Burcuveburcum o kadar değil diye biliyorum sezeryanı😱 ben normal doğum yapıcam orada 950 dediler oda ektrayamı giriyor?
      Uurbsra bir hafta önce sordum öyle dediler sezeryanı keşke normal olabilsem ama malesef
      Enemel 🙄sanki kral dairesi keşke hepsi aynı standartta olsa da emzirmek için kılıktan kılığa girmesek yahu
        Burcuveburcum oda 2 ye bölünmüş değil yattığın kısım var birde böyle koltukları fln koydukları bir alan var geniş masa yine küçük aynı normal odadaki gbi duş akabin var banyoda benim arladaşım normal odada doğum yaptı banyosunda duş akabin yoktu banyosu daha geniş normal odalardan 150 tl verilebilir yani en azından daha temiz ve özenli