23Zumra bir gün kalınıyor sezeryandada artık geniş oda olacağını bilsem tamamda rahat emzirilmiyor bile pat gelen oluyo
    Burcuveburcum ozaman canim nasil rahat ediyorsan oyle yap bizim burda (yurtdisinda) malesef kimseyi almiyorlar birtek baba gelebilir eger bebegi gostermek istiyorlarsa baska bi odaya gidiyorsun camin arkadasinda gosteriyorsun ki bazi hastanelerde o bile yok eve geldiklerinde gorurler mantigi var
      150 tl fark çok iyiymiş kesinlikle suit tut. En rahatı gelen giden rahatsız etmez
        DiDem123 orada da fark yok gibiymiş.
        Doktorunuz kim ben anadolu yakasında dr arıyorumda :)
          Sibella86 evet bende dedim gelenler oturma bölümünde durur ben rahatça emziririm gece de kızım babasıyla rahat uyur koltukta
          Nalanktl daralmamak mümkün değilki bazı odalar çok küçük ve gelen en az 4er kişi geliyor e bizde varız
          Burcuveburcum ben iki gün önce baktım odalara süsü bırakın yatağı zor sığdırmışlar o odaya. Aşırı derecede küçük karanlık odalar. Çok iç karartıcıydı. Odaların hepsi de doluydu bu arada. Yani normal doğum olsa aniden gitsem belki de boş bir oda olmıcak