Sheda oyyyy maşaAllah yaaaa😍tedavi ile mi oldu canım yoksa normal yollarla mı 😍
    Sheda Maşallah 🧿 Allah sağlıkla büyümelerini nasip etsin inşallah. Size de sağlık, güç, kuvvet diliyorum ama pozitif olmanız zaten hepsini getirecektir. Harikasınız 👍🏼☺️
      Sheda ay maşallah 🧿 ne güzel bir duygu herşey gelip geçici yeterki canları sağolsun sağlıklı huzurlu mutlu ve sabırlı bir şekilde büyütmen dileğiyle Allah’ın sevgili kulusun sana ne güzel üçüz vermiş 🙏🥰😍
        Aayy Allah anali babali buyutsun sirinlerini
        Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
          Sheda kız ben bi taneyi zor doğurdum maşallah 😀😀😀 genetikte var mı ikiz üçüz
            Sheda Yaa gördüm hep instagramda doğumdan önceki halini gözlerinin içi parlıyodu🙈 Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İsimlerii çook güzell inşallah bahtlarıda güzel olur meleklerin 😍🦋
              Ay çok maşallah, sana da maşallah🙏🏻 Allah güç kuvvet versin gözünüz aydın💜💜
                Sheda maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 3üzlerini ☺️
                  Sheda üçüz bebek ya maşallah 🤩 Allah analı babalı büyütsün 🥰
                    Sheda yaa üçü de kız mı 🤭🤗 çok güzel ya rabbim hayırlı Saliha evlat etsin inşallah canım benim minik minik ve 3 tane rabbimin ne güzel mucizeleri var 🌺
                      Sheda rabbim sizede yardımcı olsun üç bebiş zor olsa gerek rabbim bizlerede hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🤲
                        Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın benim de ikizlerim olacak İnşaAllah
                          Sheda ikiz kızlarını bekleyen olarak yazınızı okumak ayrıca eğlenceliydi özellikle çene emme kısmı ☺️☺️☺️ Allah bağışlasın hep birlikte çok huzurlu sağlıklı eğlencelimizin ömürler diliyorum 🙏🏽
                            Sheda maşallah 6 kilo taşımışsın. Emzirmen nasıl sütün geliyor mu
                              Sheda Maşallah Allah bagislasin 3 bebeği tam zamanında doğurmak helal olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin
                                Sheda maşallah ya hem de üç kız 😍
                                kaderleri bahtları hep açık hep güzel olsun.Ne kadar şanslılar Allah birbirlerinden hiç ayırmasın.İsteyen herkese nasip etsin
                                  Zeynep8188 neden inanılmaz olsun ki nasıl aşırı kilolu insanlar varsa zayıflarda olabiliyor yaşıyoruz yani ☺️ üstelik ilk gebeliğim olmasına ragmen bebeklerim erken hissettim detaylıda daha iyi bakıldı ve her istediğimi yiyebiliyorum kilo korkusu olmuyor şuan 23 hafta dayım 12 kilo aldım ve çok takmıyorum 😂 boyum 155 bu arada ☺️