Sheda oyyyy maşaAllah yaaaa😍tedavi ile mi oldu canım yoksa normal yollarla mı 😍
Üçüzlerime kavuşma hikayem(35+2w)🥰
Sheda ay maşallah 🧿 ne güzel bir duygu herşey gelip geçici yeterki canları sağolsun sağlıklı huzurlu mutlu ve sabırlı bir şekilde büyütmen dileğiyle Allah’ın sevgili kulusun sana ne güzel üçüz vermiş 🙏🥰😍
Aayy Allah anali babali buyutsun sirinlerini
Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
Okurken gozlerim yasardi vallahi((ne guzel anlatmissin canim.tuylerim diken oldu kizim😍
Sheda Yaa gördüm hep instagramda doğumdan önceki halini gözlerinin içi parlıyodu🙈 Maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin🙏 İsimlerii çook güzell inşallah bahtlarıda güzel olur meleklerin 😍🦋
Ay çok maşallah, sana da maşallah🙏🏻 Allah güç kuvvet versin gözünüz aydın💜💜
Sheda maşallah Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin 3üzlerini ☺️
Sheda 3 tane kızınmı oldu çok güzel ya normal yollamı kaldım
Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın benim de ikizlerim olacak İnşaAllah
Minikaydoganlar 40 kilo mu 🤗 boyunuz kaç cm merak ettim çok nasıl zayıfsınız ya inanılmazzz
Sheda maşallah 6 kilo taşımışsın. Emzirmen nasıl sütün geliyor mu
Sheda Maşallah Allah bagislasin 3 bebeği tam zamanında doğurmak helal olsun rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar eylesin
Zeynep8188 neden inanılmaz olsun ki nasıl aşırı kilolu insanlar varsa zayıflarda olabiliyor yaşıyoruz yani ☺️ üstelik ilk gebeliğim olmasına ragmen bebeklerim erken hissettim detaylıda daha iyi bakıldı ve her istediğimi yiyebiliyorum kilo korkusu olmuyor şuan 23 hafta dayım 12 kilo aldım ve çok takmıyorum 😂 boyum 155 bu arada ☺️
Eflinderin amin inşallah çok teşekkür ederim🙏🏼