Sheda MasAllah cnm Rabbım analı babalı büyütsün en sevdiğim postalardan bizlere de nasip olur bi gün paylasmak Rabbımın izni ile İnsAllah 🤲 🤲 🤲 mutluluğunuz daim olsun 💞
    Sheda maşallah yaa ne güzel 3 kız bi Arada 😇😇😇 allahım ömürlerini bahtlarını açık etsin 🙏🏻
      Sheda yaa çok güzel 😍 maşallah Allah hayırlı, sağlıklı, musmutlu günler nasip etsin ❣🌸 isimleri ne 😅
        Maşallah rabbim hepinize sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip etsin insallah cok mutlu oldum 🥰❤️ Bende 3üzlere hamileyim insallah sizin gibi 35 haftayı görmek nasip olur bizede🤗 Çok korkuyorm😐
          Gulendam34 amin inşallah Rabbim şifalarını versin ailesine de sabırlar versin bir an önce kavuşsunlar🤲🏼
          Elifella inşallah canım dikkat et doktorunun tavsiyelerini dinle bol bol dinlen birşey olmaz Allahın izniyle Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin🤲🏼
          Sheda masallh Can'ım allahım 3, ünde sana bağışlasın sağlıkla büyüsünler inş 😘😘😘👧🏻👧🏻👧🏻
            Sheda gercekten Maşallah haftası cok iyi. saglıkla huzurla mutlulukla büyütün bebişlerinizi inşallah 🌺🌺 nasıl peki 3 bebekle ilgilenmek, kac kilo aldınız hamileliğinizde ve kac kilo gitti dogumda ben ikiz bekliyorum da meraktayım 🤔🤔
              Hayırlı uğurlu olsun öncelikle merak ettim üçüz doğal yolla mı oldu?
                Sheda Oh masallah ya 46. Haftayi gorunce sasirdim o kdr bekleyemeyebiliolar minnoslarrr kilolarida iyiymis 😊😊😊🥰🥰🥰 Allah saglikla sihatle guzeliklerle yasatsin kuzucuklari🙏🏻🙏🏻🧿🧿
                  brldmr aminn inşallah🤲🏼 Haliyle zor olacak tek çocuğa göre ama daha bi zorluğunu yaşamadım Allahım dağına göre kar verirmiş yardımcımız olur inşallah🤲🏼 44 kiloyla hamile kalmıştım 22 kilo aldım doğumdan sonra 6 kilo gitmişti ama ameliyattan sonra çok şiş oluyo vücut şuan 53 kiloya düştüm emzirme vs gidiyor zaten kilolar