• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Kızlar 40 hafta olduk eger sancm gelmezse doktor suni sanci verecek 😔 hic oturmuyorum zaten gunlerdir yürüyüş merdiven inip çıkıyorum hurma yiyorum ama yalanci sancidan baska bisey yok simdi dip köşe temizlige başladım boyle temizlik yapipta sancilanan oldumu 😂
    Habibedrmn memelerinide uyar, süt sağar gibi.
    Ananasta ye
    Çömelmekte çok iyi oluomuş.
    Habibedrmn bn şimdiden korkuyrm yaparkn 😂😂 artık nisana bi yardımcı bulucz mecburen çünkü dip köşe yapmk çok zor eğilip klkmk gerekiyo ufak tefk halıları blkona vs çıkarmk gerekiyo gibi gşbi😂😂😂😂😂😂
      Habibedrmn
      Ne zamandan beri evimi hep guzelcene dip kose temizliyorum, hurma yiyiyorum comelme yapiyorum ama yalanci sancim bile yok🤣 40+3🤦🏻‍♀️
        Habibedrmn dogumdan bir gun once bende tum evi temizlemistim 😀 ama asil ise yarayan kesinlikle squat yapmak. Dușa girin belinize sicak su tutun ve squat yapin 😁
          Habibedrmn 1. koltuğun kenarından tutup eğilip kalkma hareketi yapabilirsin .
          2. çömelip ,çömelerek yürüme hareketi.
          3. yürüyüş de yap bol bol .
          Ablam da doğum zamanı yanindaydim onda görmüştüm hastaneye gittik 15 dk da dogdu maşallah bebiş. Ben de 34 oldum . İnşallah bn de uygulayacagim zamanım gelince şimdi ufaktan başladım. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım . Rabbim bir avazda kurtarsin 🙏🙏🙏
            Habibedrmn ahahah bendensin vallahi 😊 sabahtan beri bir o cama bir bu cama 😊 benim gerçi 39 oldu ama olsun hareket iyidir 😊 bizim bebişler mübarek üç ayları bekliyor bence 🥰
              DlstM canim hep kayinvalidem yapti şuan ben suni sanci almak istemiyorum kendi sancim gelsin diye temizlik yapıyorum
                Figennn anlaşılan ne yaparsan yap kendi keyifleri çekene kadar gelmicekler desene 😂
                Bahar54 yapıyorum canim hepsini bakalim benimde yalanci sancilarim var ama geçiyor sonra
                Mrvkoz 😂 aynn canim icerde rahatlar belliki ama suni sancidan cok korkuyorum kendi sancım gelsn istiyorum
                  Habibedrmn bende öyle istiyorum kendi sancım gelsin 5 6 cm açılmam olsun suni alırım ama 1 2 cmle de almak istemiyorum 😭😭
                    Mrvkoz aynen canım doktor bol ilişki önerdi ama canim yanıyor artk onu yapamıyorum tek yaptgm temizlik egzersiz yürüyüş bide hurma yiyorum 😐