• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Habibedrmn 1. koltuğun kenarından tutup eğilip kalkma hareketi yapabilirsin .
2. çömelip ,çömelerek yürüme hareketi.
3. yürüyüş de yap bol bol .
Ablam da doğum zamanı yanindaydim onda görmüştüm hastaneye gittik 15 dk da dogdu maşallah bebiş. Ben de 34 oldum . İnşallah bn de uygulayacagim zamanım gelince şimdi ufaktan başladım. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım . Rabbim bir avazda kurtarsin 🙏🙏🙏
    Habibedrmn ahahah bendensin vallahi 😊 sabahtan beri bir o cama bir bu cama 😊 benim gerçi 39 oldu ama olsun hareket iyidir 😊 bizim bebişler mübarek üç ayları bekliyor bence 🥰
      DlstM canim hep kayinvalidem yapti şuan ben suni sanci almak istemiyorum kendi sancim gelsin diye temizlik yapıyorum
        Figennn anlaşılan ne yaparsan yap kendi keyifleri çekene kadar gelmicekler desene 😂
        Bahar54 yapıyorum canim hepsini bakalim benimde yalanci sancilarim var ama geçiyor sonra
        Mrvkoz 😂 aynn canim icerde rahatlar belliki ama suni sancidan cok korkuyorum kendi sancım gelsn istiyorum
          Habibedrmn bende öyle istiyorum kendi sancım gelsin 5 6 cm açılmam olsun suni alırım ama 1 2 cmle de almak istemiyorum 😭😭
            Mrvkoz aynen canım doktor bol ilişki önerdi ama canim yanıyor artk onu yapamıyorum tek yaptgm temizlik egzersiz yürüyüş bide hurma yiyorum 😐
              Srfn11 valla sabahtan beri temizlik yapıyorum yerleri egilerek sildim comelme hareketleri yaptim bugunde dogurmazsam ümidim kalmadi artk😁😂
                Ay Ilk hamişligim geldi boyle yazınca sen canım😂😂 ayy bnde 41.2dogurdum ama herkez dogurdu ozellıkle eşim yeter artık ya. Dogur. Gece kıpordanıyosum noldu hadi gıdelim mi fln 😂 ne işler yaptım ama suni sancı aldım 9saat sancı cektım sonra ogluş dogdu. Rabbım kurtarsın bu kızancıklar cookk sevmişler orayı😂🙌🏻
                  Gamzeemrmrt aynen canim artik herkesin gözü üzerimde ozellikle eşimin en ufak bi sancida dogurucam saniyor ama bilmiyoki o sancilar yalanci 😂 oglusum cok sevdi orayı kendi sancim gelsin istedim ama suni sanci alicaz buyük ihtimal hakkimizda hayirlisi olsun insallah 🙏
                    Srfn11 inşallah tek istegim o hayirlisiyla canim😂 şuan belim ağrıyor ama yorgunluktan 😂 insallah devami gelir