• SağlıkGebelik
  • Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂

Figennn anlaşılan ne yaparsan yap kendi keyifleri çekene kadar gelmicekler desene 😂
Bahar54 yapıyorum canim hepsini bakalim benimde yalanci sancilarim var ama geçiyor sonra
Mrvkoz 😂 aynn canim icerde rahatlar belliki ama suni sancidan cok korkuyorum kendi sancım gelsn istiyorum
    Habibedrmn bende öyle istiyorum kendi sancım gelsin 5 6 cm açılmam olsun suni alırım ama 1 2 cmle de almak istemiyorum 😭😭
      Mrvkoz aynen canım doktor bol ilişki önerdi ama canim yanıyor artk onu yapamıyorum tek yaptgm temizlik egzersiz yürüyüş bide hurma yiyorum 😐
        Srfn11 valla sabahtan beri temizlik yapıyorum yerleri egilerek sildim comelme hareketleri yaptim bugunde dogurmazsam ümidim kalmadi artk😁😂
          Ay Ilk hamişligim geldi boyle yazınca sen canım😂😂 ayy bnde 41.2dogurdum ama herkez dogurdu ozellıkle eşim yeter artık ya. Dogur. Gece kıpordanıyosum noldu hadi gıdelim mi fln 😂 ne işler yaptım ama suni sancı aldım 9saat sancı cektım sonra ogluş dogdu. Rabbım kurtarsın bu kızancıklar cookk sevmişler orayı😂🙌🏻
            Gamzeemrmrt aynen canim artik herkesin gözü üzerimde ozellikle eşimin en ufak bi sancida dogurucam saniyor ama bilmiyoki o sancilar yalanci 😂 oglusum cok sevdi orayı kendi sancim gelsin istedim ama suni sanci alicaz buyük ihtimal hakkimizda hayirlisi olsun insallah 🙏
              Srfn11 inşallah tek istegim o hayirlisiyla canim😂 şuan belim ağrıyor ama yorgunluktan 😂 insallah devami gelir
                Srfn11 2 haftadir yalanci sancilarim var canım düzensiz ama gercek dogum sancisini anlarim hralde artk😂
                  Habibedrmn Agri esigin yuksekse anlamayabilirsin saka bir yana siklasirsa agrin hemen git doktoruna 😊😊hadi bakalm sndn hber beklioruz bebisini kucagina al saglikla ❤️❤️🙏🏻🙏🏻🧿🧿
                    Srfn11 allah razi olsun kuzum inşallah doğum hikayemi yazmak banada nasip olur 🙏
                    39+5 dün geceden beri bel kalça ağrısından kivrandim durdum. Gün boyu da ateş bastı nefesim daraldı. Sonra rahatladım hafifledi ağrılar. Ne oluyorsa gece oluyor gündüz tık yok. Suni sancı istemiyorum ya 🙈