Gulayse0233 sıcak su , duş meme ucunu uyarmak da doğumu baslatabiliyor canım ☝
Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂
Habibedrmn ahahah bendensin vallahi 😊 sabahtan beri bir o cama bir bu cama 😊 benim gerçi 39 oldu ama olsun hareket iyidir 😊 bizim bebişler mübarek üç ayları bekliyor bence 🥰
DlstM canim hep kayinvalidem yapti şuan ben suni sanci almak istemiyorum kendi sancim gelsin diye temizlik yapıyorum
Figennn anlaşılan ne yaparsan yap kendi keyifleri çekene kadar gelmicekler desene 😂
Bahar54 yapıyorum canim hepsini bakalim benimde yalanci sancilarim var ama geçiyor sonra
Gulayse0233 tamam canim cok sağol deneyecegim
Gulayse0233 aynen sicak duş alıyorum bol bol meme ucunuda deniyorumda bayadir bi ise yaramadı 😂
Mrvkoz 😂 aynn canim icerde rahatlar belliki ama suni sancidan cok korkuyorum kendi sancım gelsn istiyorum
Habibedrmn bende öyle istiyorum kendi sancım gelsin 5 6 cm açılmam olsun suni alırım ama 1 2 cmle de almak istemiyorum 😭😭
Habibedrmn hımm anldm ama dkkat et
Mrvkoz aynen canım doktor bol ilişki önerdi ama canim yanıyor artk onu yapamıyorum tek yaptgm temizlik egzersiz yürüyüş bide hurma yiyorum 😐
Habibedrmn Parka git spor aletlerinde yavas yavas bsyler yap aksamina gelir egil kalk arada bide 😂
Habibedrmn son zamanlar ilişki cok zor 🙈 en iyisi doğal yollar 😂
Srfn11 valla sabahtan beri temizlik yapıyorum yerleri egilerek sildim comelme hareketleri yaptim bugunde dogurmazsam ümidim kalmadi artk😁😂
- Düzenlendi
Ay Ilk hamişligim geldi boyle yazınca sen canım😂😂 ayy bnde 41.2dogurdum ama herkez dogurdu ozellıkle eşim yeter artık ya. Dogur. Gece kıpordanıyosum noldu hadi gıdelim mi fln 😂 ne işler yaptım ama suni sancı aldım 9saat sancı cektım sonra ogluş dogdu. Rabbım kurtarsın bu kızancıklar cookk sevmişler orayı😂🙌🏻
Habibedrmn Dogurursun bu gece bekle sancilari bence bu kdr harekete 😂
Gamzeemrmrt aynen canim artik herkesin gözü üzerimde ozellikle eşimin en ufak bi sancida dogurucam saniyor ama bilmiyoki o sancilar yalanci 😂 oglusum cok sevdi orayı kendi sancim gelsin istedim ama suni sanci alicaz buyük ihtimal hakkimizda hayirlisi olsun insallah 🙏
Srfn11 inşallah tek istegim o hayirlisiyla canim😂 şuan belim ağrıyor ama yorgunluktan 😂 insallah devami gelir
Habibedrmn kiz dogum agrisi olmasin o bele vururmus 😂
Srfn11 2 haftadir yalanci sancilarim var canım düzensiz ama gercek dogum sancisini anlarim hralde artk😂