Habibedrmn cnm keşke son 1 2 ayında kndin temizlik yapmasaydn ya hiç yardımcı olabilecek biri yok mu 😔
Dip köşe temizlige başladım akşama sancılanırmıyım 😂
Habibedrmn bn şimdiden korkuyrm yaparkn 😂😂 artık nisana bi yardımcı bulucz mecburen çünkü dip köşe yapmk çok zor eğilip klkmk gerekiyo ufak tefk halıları blkona vs çıkarmk gerekiyo gibi gşbi😂😂😂😂😂😂
Habibedrmn
Ne zamandan beri evimi hep guzelcene dip kose temizliyorum, hurma yiyiyorum comelme yapiyorum ama yalanci sancim bile yok🤣 40+3🤦🏻♀️
Ne zamandan beri evimi hep guzelcene dip kose temizliyorum, hurma yiyiyorum comelme yapiyorum ama yalanci sancim bile yok🤣 40+3🤦🏻♀️
Habibedrmn dogumdan bir gun once bende tum evi temizlemistim 😀 ama asil ise yarayan kesinlikle squat yapmak. Dușa girin belinize sicak su tutun ve squat yapin 😁
Habibedrmn 1. koltuğun kenarından tutup eğilip kalkma hareketi yapabilirsin .
2. çömelip ,çömelerek yürüme hareketi.
3. yürüyüş de yap bol bol .
Ablam da doğum zamanı yanindaydim onda görmüştüm hastaneye gittik 15 dk da dogdu maşallah bebiş. Ben de 34 oldum . İnşallah bn de uygulayacagim zamanım gelince şimdi ufaktan başladım. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım . Rabbim bir avazda kurtarsin 🙏🙏🙏
2. çömelip ,çömelerek yürüme hareketi.
3. yürüyüş de yap bol bol .
Ablam da doğum zamanı yanindaydim onda görmüştüm hastaneye gittik 15 dk da dogdu maşallah bebiş. Ben de 34 oldum . İnşallah bn de uygulayacagim zamanım gelince şimdi ufaktan başladım. Sağlıcakla kucağına alırsın umarım . Rabbim bir avazda kurtarsin 🙏🙏🙏
Gulayse0233 sıcak su , duş meme ucunu uyarmak da doğumu baslatabiliyor canım ☝
Habibedrmn ahahah bendensin vallahi 😊 sabahtan beri bir o cama bir bu cama 😊 benim gerçi 39 oldu ama olsun hareket iyidir 😊 bizim bebişler mübarek üç ayları bekliyor bence 🥰
DlstM canim hep kayinvalidem yapti şuan ben suni sanci almak istemiyorum kendi sancim gelsin diye temizlik yapıyorum
Figennn anlaşılan ne yaparsan yap kendi keyifleri çekene kadar gelmicekler desene 😂
Bahar54 yapıyorum canim hepsini bakalim benimde yalanci sancilarim var ama geçiyor sonra
Gulayse0233 tamam canim cok sağol deneyecegim
Gulayse0233 aynen sicak duş alıyorum bol bol meme ucunuda deniyorumda bayadir bi ise yaramadı 😂
Mrvkoz 😂 aynn canim icerde rahatlar belliki ama suni sancidan cok korkuyorum kendi sancım gelsn istiyorum
Habibedrmn bende öyle istiyorum kendi sancım gelsin 5 6 cm açılmam olsun suni alırım ama 1 2 cmle de almak istemiyorum 😭😭
Habibedrmn hımm anldm ama dkkat et
Mrvkoz aynen canım doktor bol ilişki önerdi ama canim yanıyor artk onu yapamıyorum tek yaptgm temizlik egzersiz yürüyüş bide hurma yiyorum 😐
Habibedrmn Parka git spor aletlerinde yavas yavas bsyler yap aksamina gelir egil kalk arada bide 😂
Habibedrmn son zamanlar ilişki cok zor 🙈 en iyisi doğal yollar 😂
Srfn11 valla sabahtan beri temizlik yapıyorum yerleri egilerek sildim comelme hareketleri yaptim bugunde dogurmazsam ümidim kalmadi artk😁😂