Bsrakaplan nesi tuhafki😁🙈 zaten 1 hafta farkla dogurcam. 1 hafta erken olsun eşimede sürpriz olsun istiyorum. Oyle otur böyle yat dogurcan deyen coğu insandan duydum. O yuzden tecrubelilere sordum.
    Shrydn olsun kuzucum sen cocugun dengesiyle oynama😁 birak ne zaman istiyorsa o zaman gelsin yavrucak 😊 nacizane fikrim tabi ❤
    Shrydn doktor sancın gelmeden bakmam dedi zaten doğum sırasında sürekli bakacaklar öncesinde bakmaya gerek yok normal doğum gözüküyor gününü doldurmasını beklicez gelmezse kontrol yapar çatın müsait değilse sezeryana alırım dedi. Yani çatı muayenesini çoğu doktor son ana bırakabiliyor.
      Shrydn Eşimde bende Ağustos doğumluyuz. Kızımın Doğumu 25 Temmuz’a denk geliyor bende çok istiyorum 5 gün daha geç gelsin de oda Ağustos’lu olsun diye😂😂😂😂 umarım öyle olur üçümüz de Ağustos Doğumlu oluruz😂 Aslan burcu olacak kızımda 😟😂😂😂
        Reina bi kere oldu ama 5. Aylıkken suni sancıyla dogurdum. Ama bu başka. Sonucta o zaman dogurduğum 300qr şimdiki 3 kilo
        Deletedmom231 ya bende aslında martda dogdum. Dogum için 12 mart denildi. Ben 11 martda doğmuşum. Ama eşimle aynı olsun istiyorum. Zaten martda olcağı kesin. Şubat bitdi çok şükür
          CansuCaTurkmen o nasıl şey yaaa cocugun kafası rahim agzına yerleşdikten sonra sezeryanda yapılamaz. Önceden kontrol önemli bence
            Shrydn ben bu istedigını ck normal buldum esımın de 10 mart. Dogum gunu hediyesi olarak cocugunu vermek bence ck anlamlı 🙂🙂 bazıları hıc bısey yapmadan dogıuyor dgerı ne yaparsa yapsın olmuyor nasp😍
              Figennn butun gun plates topuyla egzersiz yapıyorum ama tık yok🤦🏻‍♀️
                Aymehah o nasipte bana nasip olsa inşallah canımın içi😘
                Shrydn
                😂 saglikla gelsin canim da, hem baska gun daha iyi olur herkezin ayri kendine ozel gunu☺️
                Shrydn Hadi hayırlısı gönlünce oldun herşey ama normal Doğumla zor görünüyor aynı güne denk getirmen🤷‍♀️
                Tugba2626 seninde öyle olsun kaçarın yok yani siparış veriyoruz geliyor hey ya rabbimin işine karışılır mı hiçç arkadaşım hepten şaşırdınız