Shrydn doğum kanalında 36 dan beri ama çatı muayenesini daha yapmadı doktorum.
Doğurmak istiyorum...
Bsrakaplan nesi tuhafki😁🙈 zaten 1 hafta farkla dogurcam. 1 hafta erken olsun eşimede sürpriz olsun istiyorum. Oyle otur böyle yat dogurcan deyen coğu insandan duydum. O yuzden tecrubelilere sordum.
Shrydn 38+4 olduk bizde beklemedeyiz bakalım nezaman gelicek
CansuCaTurkmen 40 haftadasın ne zaman yapdırcanki😕
Shrydn olsun kuzucum sen cocugun dengesiyle oynama😁 birak ne zaman istiyorsa o zaman gelsin yavrucak 😊 nacizane fikrim tabi ❤
Shrydn doktor sancın gelmeden bakmam dedi zaten doğum sırasında sürekli bakacaklar öncesinde bakmaya gerek yok normal doğum gözüküyor gününü doldurmasını beklicez gelmezse kontrol yapar çatın müsait değilse sezeryana alırım dedi. Yani çatı muayenesini çoğu doktor son ana bırakabiliyor.
Shrydn Eşimde bende Ağustos doğumluyuz. Kızımın Doğumu 25 Temmuz’a denk geliyor bende çok istiyorum 5 gün daha geç gelsin de oda Ağustos’lu olsun diye😂😂😂😂 umarım öyle olur üçümüz de Ağustos Doğumlu oluruz😂 Aslan burcu olacak kızımda 😟😂😂😂
Deletedmom231 ya bende aslında martda dogdum. Dogum için 12 mart denildi. Ben 11 martda doğmuşum. Ama eşimle aynı olsun istiyorum. Zaten martda olcağı kesin. Şubat bitdi çok şükür
CansuCaTurkmen
40+1 bnde herseyi yapiyorum gelmeyincede gelmiyo😂 Rabbim bilir vakti saatini🤲🏻 Bize beklemek duser, saglikla bekliyoruz🥰
40+1 bnde herseyi yapiyorum gelmeyincede gelmiyo😂 Rabbim bilir vakti saatini🤲🏻 Bize beklemek duser, saglikla bekliyoruz🥰
CansuCaTurkmen o nasıl şey yaaa cocugun kafası rahim agzına yerleşdikten sonra sezeryanda yapılamaz. Önceden kontrol önemli bence
Shrydn Hadi hayırlısı gönlünce oldun herşey ama normal Doğumla zor görünüyor aynı güne denk getirmen🤷♀️
@Lee tövbe tövbe
Bsrakaplan ikizlerde ne var benim kızım ikizler olacak 🙈🤭