Figennn butun gun plates topuyla egzersiz yapıyorum ama tık yok🤦🏻‍♀️
    Aymehah o nasipte bana nasip olsa inşallah canımın içi😘
    Shrydn
    😂 saglikla gelsin canim da, hem baska gun daha iyi olur herkezin ayri kendine ozel gunu☺️
    Shrydn Hadi hayırlısı gönlünce oldun herşey ama normal Doğumla zor görünüyor aynı güne denk getirmen🤷‍♀️
    Tugba2626 seninde öyle olsun kaçarın yok yani siparış veriyoruz geliyor hey ya rabbimin işine karışılır mı hiçç arkadaşım hepten şaşırdınız
      Lee millet onca tedaviye hamile kalamıyo bunlar varya birde tarih ayarlamaya çalışıyor . Allah akıl fikir versin
      AlyaSu bende ikizlerim anam benden cok cekti 😁😁 merak etme planim tutmadi benim oglumda ikizler oluyor haziran 18 😁😁😁 Allahın sopası😊😊
        Shrydn vala balım özele gidiyorsan sole dra o güne sezeryan ayarlasin 😂kesin sonuç
        Lee Ne alakası var canım benim zamanını tabi biz bilemeyiz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. O bayan zaten ideal Doğum haftasında şuan bile hastaneye gitse sezaryenle direk gün alabilir o şekilde doğurmak istiyorsa eğer. Ben ve eşim Ağustos doğumluyuz benim kızım olacak nasipse 25 temmuz Doğumu ama bende isterim Ağustos’un başında olsun oda ağustoslu olsun diye tabi takdiri ilahi vaktinde gelsin inşallah gönülden geçen o sadece öyle her postun altına birbirinizi etiketleyip olay yaratmaya gerek Yok 😊
        Bsrakaplan benimki 28 mayısı gösteriyor o zaman birazcık erken gelsin 🤭🤣
        Bnmde 27 temmuz hem dogum gunum hem evlilik yıl donumu hemde bebegimin tahmini dogum tarihi 27 temmuz diyorlar 😂
        Figennn aynen öyle canım bende aynı şeyi söylüyorum içerde kalcak zamanı varsa malesef ne yaparsan yap gelmiyor 😂
        Shrydn neden yapılmasın çoğu tanıdığımın çocuğu kanala inmişti ama açılması suniyle de olmadı diye sezeryana alındı o bir problem değil bence.
        Shrydn Eltim buyuk oglunu alip parka gitmisti onu sirtinda tasimis bide spor aletlerinde hareketler yapmis 42. Haftada yapti dogumunu 😂