@Lee tövbe tövbe
Doğurmak istiyorum...
Bsrakaplan ikizlerde ne var benim kızım ikizler olacak 🙈🤭
Lee millet onca tedaviye hamile kalamıyo bunlar varya birde tarih ayarlamaya çalışıyor . Allah akıl fikir versin
AlyaSu bende ikizlerim anam benden cok cekti 😁😁 merak etme planim tutmadi benim oglumda ikizler oluyor haziran 18 😁😁😁 Allahın sopası😊😊
Lee Ne alakası var canım benim zamanını tabi biz bilemeyiz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. O bayan zaten ideal Doğum haftasında şuan bile hastaneye gitse sezaryenle direk gün alabilir o şekilde doğurmak istiyorsa eğer. Ben ve eşim Ağustos doğumluyuz benim kızım olacak nasipse 25 temmuz Doğumu ama bende isterim Ağustos’un başında olsun oda ağustoslu olsun diye tabi takdiri ilahi vaktinde gelsin inşallah gönülden geçen o sadece öyle her postun altına birbirinizi etiketleyip olay yaratmaya gerek Yok 😊
Bsrakaplan benimki 28 mayısı gösteriyor o zaman birazcık erken gelsin 🤭🤣
Bnmde 27 temmuz hem dogum gunum hem evlilik yıl donumu hemde bebegimin tahmini dogum tarihi 27 temmuz diyorlar 😂
Figennn aynen öyle canım bende aynı şeyi söylüyorum içerde kalcak zamanı varsa malesef ne yaparsan yap gelmiyor 😂
Shrydn neden yapılmasın çoğu tanıdığımın çocuğu kanala inmişti ama açılması suniyle de olmadı diye sezeryana alındı o bir problem değil bence.
Shrydn cörek otu da acılma yaptıgını duymuştum kuzum istersen onuda bi arastır 🙄