Doğurmak istiyorum...
Shrydn Eşimde bende Ağustos doğumluyuz. Kızımın Doğumu 25 Temmuz’a denk geliyor bende çok istiyorum 5 gün daha geç gelsin de oda Ağustos’lu olsun diye😂😂😂😂 umarım öyle olur üçümüz de Ağustos Doğumlu oluruz😂 Aslan burcu olacak kızımda 😟😂😂😂
Deletedmom231 ya bende aslında martda dogdum. Dogum için 12 mart denildi. Ben 11 martda doğmuşum. Ama eşimle aynı olsun istiyorum. Zaten martda olcağı kesin. Şubat bitdi çok şükür
CansuCaTurkmen
40+1 bnde herseyi yapiyorum gelmeyincede gelmiyo😂 Rabbim bilir vakti saatini🤲🏻 Bize beklemek duser, saglikla bekliyoruz🥰
40+1 bnde herseyi yapiyorum gelmeyincede gelmiyo😂 Rabbim bilir vakti saatini🤲🏻 Bize beklemek duser, saglikla bekliyoruz🥰
CansuCaTurkmen o nasıl şey yaaa cocugun kafası rahim agzına yerleşdikten sonra sezeryanda yapılamaz. Önceden kontrol önemli bence
Shrydn Hadi hayırlısı gönlünce oldun herşey ama normal Doğumla zor görünüyor aynı güne denk getirmen🤷♀️
@Lee tövbe tövbe
Bsrakaplan ikizlerde ne var benim kızım ikizler olacak 🙈🤭
Lee millet onca tedaviye hamile kalamıyo bunlar varya birde tarih ayarlamaya çalışıyor . Allah akıl fikir versin
AlyaSu bende ikizlerim anam benden cok cekti 😁😁 merak etme planim tutmadi benim oglumda ikizler oluyor haziran 18 😁😁😁 Allahın sopası😊😊
Lee Ne alakası var canım benim zamanını tabi biz bilemeyiz sağlıkla vaktinde gelsin inşallah. O bayan zaten ideal Doğum haftasında şuan bile hastaneye gitse sezaryenle direk gün alabilir o şekilde doğurmak istiyorsa eğer. Ben ve eşim Ağustos doğumluyuz benim kızım olacak nasipse 25 temmuz Doğumu ama bende isterim Ağustos’un başında olsun oda ağustoslu olsun diye tabi takdiri ilahi vaktinde gelsin inşallah gönülden geçen o sadece öyle her postun altına birbirinizi etiketleyip olay yaratmaya gerek Yok 😊
Bsrakaplan benimki 28 mayısı gösteriyor o zaman birazcık erken gelsin 🤭🤣
Bnmde 27 temmuz hem dogum gunum hem evlilik yıl donumu hemde bebegimin tahmini dogum tarihi 27 temmuz diyorlar 😂