• Son 100 GÜN 💎

deletedmom11 bende nedense öyle hissediyorum nisan sonu mayıs başı dedi doktorum ama ben mayısı beklemem diye hep aklımda hayırlısı bakalım artık sağlıkla güzellikle huzurla kucaklamak nasip.olsun bebeklerimizi 😍😍😍

Ben ben 115 im buraya kadar gelmek bile hayaldi 🙂 elhamdullillah.bakalim sanirim sonuna kadar gidemicem ama tabi allah bilir

Gulsum94 benimde öyle sağ kolum iki gündür ne uyutuyor nede bişey alabiliyorum elime düşecek kadar güçsüzleşti elim 😑ama hamd olsun sağlıklıyiz herşey yolunda bu dönemleri şükür ile geçirmek gerek

Nurerdgn bazen geçmiyor gibi oluyor ama bu hayata hızına ulaşamadığımız tek şey zaman geçicek daha sanki dün gibi 205li günler simdi 100 gün diyor program içim kıpır kıpır oluyor 😍gördükçe

Ahmedinannesi yarın konforluk var doktoruma bunuda söyleyecem bardak suyu bile alamıyorum elime düşecek gibi oluyor elim o kadar hissis ve inşallah dua et kilo.almistir bebeğim 😑😥

Yavrukusum bir bakacaksın 50Gün kalmış 🙂) 100. Günü çok beklemiştim iki basamaklılara geçeceğim diye 😂