UyguLamada SOn 109 fakat sanmıyorum sanki 90 faLan kaLdı gibi geLiyo içimden erken geLcekmiş gibi geLiyo önceki hamilelikdede erkenciydi oğlm
Son 100 GÜN 💎
Tugcee amin inşallah şimdiden gözünüz aydın olsun 😍
Bbk benimde öyle uygulamada 100 gün kaldı tabi ne zaman gelir hayırlısı diyelim 😀😁
deletedmom11 bende nedense öyle hissediyorum nisan sonu mayıs başı dedi doktorum ama ben mayısı beklemem diye hep aklımda hayırlısı bakalım artık sağlıkla güzellikle huzurla kucaklamak nasip.olsun bebeklerimizi 😍😍😍
Yavrukusum benmde mayıs 10Larda dedi doktor ama nisan sonu geLir bu kesin oğLumda 38 de doğdu gününden iki hafta önce geLdi
Son 105 artık her yanım uyuşmaya başladı uyuyamıyorum gripte oldum 😔
Yavrukusum bizimde son 91 gun
Ben ben 115 im buraya kadar gelmek bile hayaldi 🙂 elhamdullillah.bakalim sanirim sonuna kadar gidemicem ama tabi allah bilir
Gulsum94
Ya sizinde sag kolunizda uyusma varmi? Gece uykudan uyaniyorum gerci zaten uyuyamiyorum da
Yavrukusum
🌹97 gün🌹 pıtırcığıma kavuşmaya Rabbim hayırlı dogumlar nasip etsin herkese 😘
Esmerhatun66 sağa uzansam sağım uyuşuyor sola uzansam solum sırtüstü uzansam belim ağrıyor uykudan birşey anlayamıyorum açıkcası
deletedmom11 hayırla sağlıkla gelsin inşallah 😀birde aynı gün doguruyormusuz 😉😆
Gulsum94 benimde öyle sağ kolum iki gündür ne uyutuyor nede bişey alabiliyorum elime düşecek kadar güçsüzleşti elim 😑ama hamd olsun sağlıklıyiz herşey yolunda bu dönemleri şükür ile geçirmek gerek
Esmerhatun66 Allah hayırla sağlıkla zamanında nasip etsin öyle düşünün 😗😀
Yavrukusum aramızda bi hafta war bakaLm hayırLısı oLsn 😘😘
Btl_ozn amin inşallah sağlıkla huzurla kavuşmak nasip olsun bebelerimize 😍
Yavrukusum amin canım inşAllah 😌
- Düzenlendi
Benim 99 gün diyor doğrumu bilemem artık
Yavrukusum aa benim de ellerimde ve kollarımda kaşıntılarım oluyor gece onu yazmayı unutmuşum🙈
- Düzenlendi
Yavrukusum daha 141 gunumuz var geçermi dersiniz🤔😅