Yavrukusum VAR MI bizim gibi son 100 gün olan heycanli bekleyiş 😍nasılsınız benim bir haftadır kollarım ellerim çok sis ve uyuşuk sizde durumlar nasil😑
Ahmedinannesi Yavrukusum benim son 117 gün gösteriyor☺Mide bulantım dışında bel sırt ağrısı falan yaşamıyorum çok şükür şişlik ödem falan da yok🙃
Yavrukusum Ahmedinannesi maşallah inşallah olamzda benimde yoktu takı bu haftaya kadar simdi ellerim özellikle çok fena sürekli sızlıyor
Yavrukusum Tgbaydn bizde yarın ikili rakamlara geçicez inşallah o uzun yolun sonlarına gelmek büyük mutluluk 😍
Yavrukusum OglusumuBeklerken maşallah darısı bize bizde yarın ikili rakamlara geçicez o uzun yolun sonuna gelmek büyük mutluluk 😍
Yavrukusum MerveAksoyBaydar sizinde baya az kalmış maşallah hayırla alırsınız inşallah evladinizi kucağınıza 💛💙
Yavrukusum Almilam son 100 günü görünce daha farklı bir heycan olucak yarın ikili rakamlara gecegime inanamıyorum 😍
Ahmedinannesi Yavrukusum aa benim de ellerimde ve kollarımda kaşıntılarım oluyor gece onu yazmayı unutmuşum🙈