Esmerhatun66 Allah hayırla sağlıkla zamanında nasip etsin öyle düşünün 😗😀
Son 100 GÜN 💎
Yavrukusum aramızda bi hafta war bakaLm hayırLısı oLsn 😘😘
Btl_ozn amin inşallah sağlıkla huzurla kavuşmak nasip olsun bebelerimize 😍
Yavrukusum amin canım inşAllah 😌
- Düzenlendi
Benim 99 gün diyor doğrumu bilemem artık
Yavrukusum aa benim de ellerimde ve kollarımda kaşıntılarım oluyor gece onu yazmayı unutmuşum🙈
- Düzenlendi
Yavrukusum daha 141 gunumuz var geçermi dersiniz🤔😅
Nurerdgn bazen geçmiyor gibi oluyor ama bu hayata hızına ulaşamadığımız tek şey zaman geçicek daha sanki dün gibi 205li günler simdi 100 gün diyor program içim kıpır kıpır oluyor 😍gördükçe
Ahmedinannesi yarın konforluk var doktoruma bunuda söyleyecem bardak suyu bile alamıyorum elime düşecek gibi oluyor elim o kadar hissis ve inşallah dua et kilo.almistir bebeğim 😑😥
Yavrukusum bir bakacaksın 50Gün kalmış 🙂) 100. Günü çok beklemiştim iki basamaklılara geçeceğim diye 😂
Gulsum94
Ayni ben 🙂
Yavrukusum
Insallah canm 🙂
Burcuk ay inşallah bende bu iki.rakami görmek için çok şükür o günleride görmek nasip olsun 💙
Yavrukusum 98 gun var 😊
Yavrukusum hadi inşallah almıştır 800 gram olmuştur bana da haber verirsinn benim kontrolümde 7 şubat inş kilo alır☺Ama elin neden öyle oldu acaba o kadar hissiz hiç duymadım inşallah geçici bir durumdur😞
Bizde 172 gun var 😇
95 gun var hayırlısıyla inşaAllah 3 mayis uygulamaya gore kavusma tarihimiz 💞
Bizimde son 100 gun😍🤰🏻❤
Ahmedinannesi ay inşallah sağlıkla almıştır kilosunu yazicam sana aklımdasın 😍😘 ben siskinlikten dolayı olduğunu düşünüyorum hisisligin olması inşallah kötü bişey yoktur 😑
EnginDenizim sağlıkla kavuşun inşallah 😍