Suyu hayatımda içen biri değildim hamileliğin başından beri içiyorum , hatta sabahları aç karnına içeyim dedim bildiğin kustum suyu. O yüzden bende yemeklerden sonra tok karnına hep içerim. Canım suyu çekmiyor ama içmek zorunda olduğum için içiyorum. Canınızın istemesini beklemeyeceksiniz artık sizin canınız bebeğiniz. Ne yaparsanız ona yaparsınız.

Seymaaa05 su çok önemli gebe olunmasa dahi günde 2 litre mutlaka şart gebe olunca 3 litre icmen lazım bunu ebe söylemişti bana

Seymaaa05 matara al kendine 2 lt olanlardan ben öyle yaptım hem elimin altında olduğu için sürekli içtim sonra yeniden doldurdum en az 2-2.5 lt su içmelisin.
    benim hamileliğim hep kısa denk geldi daha yeni yeni sıcaklar başladı insanın canı kışın hiç su istemiyor ama mecburuz ihmal etme su önemli. limonlu çilekli veya salatalıklı sular hazırlayabilirsin kendine

lilii4 Kesinlikle katılıyorum ben 2.5lt matara aldım evde temizlik vs yaparken 2 matara içtiğim oluyor sürekli tuvalete gidiyorum fakat hiç önemi yok hedef belirlemiş oluyorsunuz matarayla birde pipetli olunca lıkır lıkır gidiyor vallaa

Seymaaa05 doktorlar günde en az 2.5 3 litre su tüketimi olmasını istiyor gebelikte kendinizi biraz zorlayın su içmek için

Seymaaa05 İlk gebeliğimde de farklı markaları denemiştim şimdi ben de yine aynı şeyi yaşıyorum her suyun tadı farklı geliyo litrelik su alın yani bana damacana bir süre sonra kokuyor gibi geliyor taze olunca ben biraz daha içebiliyorum belki sizde de işe yarar

Seymaaa05
          Üzgünüm ama zorbalamam lazım. İçeceksin!!! Mecbursun!!! (İşe yarasın bu ciddi konuşmam) 😅😅

Seymaaa05 kendimi bildim bileli su içmek aklıma gelmez gebelik boyuncada ilk aylarda sudan bile tiksindiğimden sonraki zamanlardada aklıma gelmediğinden yine çok içmedim şimdi zorlasam günde 1lt anca içerim 34.haftaya girmek üzereyim ne bende ne bebeğimde ne de suyumda bir problem yok çok şükür yani su içmemek herkeste felaket senaryosu oluşturmuyor sendede bir sıkıntı yoksa çokta kasmaya gerek yok bence doktorun ne diyorsa onu yap senin için en iyisini o bilir 😘

Seymaaa05 Bende öyleyim canım günde 2 bardak zor içiyorum 27 haftalığım doktorum şuana kadar önemli değildi ama artık içmezsem ağrıların olur vücudunda dedi ama hala içemiyorum maalesef

newmommmyy2 he birde suyu sadece su olarak düşünme çorbada bir sudur mesela başka içeceklerde bir su sonuçta hatta yediğin meyve bile bir su yani çeşitlendirerek çoğalt seçeneklerini hep

Tire35
              Evet bende eşime dedim bugün her gün gelirken bana 1,5 lt sulardan al diye yeni olunca belki içesim gelir 😂